קניות, בישולים והשתלטות על הבית

קניות, בישולים והשתלטות על הבית

אני בפנסיה. בשמחה קפצתי למשימות הבית השונות, הן אינו זרות לי, מעולם לא היו מתחת לכבודי, ובזוגיות של בת זוגי ושלי בני הזוג לא "עוזרים" זה לזה, אלא משתפים פעולה, מחלקים מטלות.
עכשיו בת זוגי בחופשה ארוכה עקב מחלה, ובין לבין טיפולים היא בבית, והיא מנשלת אותי מכל עבודות הבית, כולל בישול.
אני יודע שזה נשמע מגוחך, מצחיק. אחרים-ות תלך לחוגים, אחרות-ים תשמח.
אז לא, חלק מהמעבר מעולם עבודה קשה ובריוני מאוד [ חינוך ] תלוי על עבודה חסרת מוח [ טיפול בבית] ויצירתית [ בישול]. עבור בת זוגי זו הוכחה לכך שהיא חיה ובריאה.
יש הצעות? כלומר לא כאלה שיבקשו ממני לצאת לחוגים... לשוחח, אנחנו משוחחים, אני לא מסוגל לעמוד כנגד הטיעון - אני חייבת, אני מרגישה שאני חיה ולא רק גוש בשר אוכל וסובל

סיגלית 2014

New member
מנהל
אני יכולה להבין אותה

לנוח בבית ולא לעשות כלום במשך לא מעט זמן... אני אישית, הייתי נעשית עוד יותר חולה. הפעילות בבית לא רק גורמת לגוף לזוז, אלא עובדת פסיכולוגית שיש לי אחריות, יש לי תרומה לבית.
אצלי בבית אני מתפוצצת מעצבים כשלא עוזרים לי. אבל כשקמים לעזור, אני קמה מיד לעשות הכל במקומם, אפילו מתוך שינה... (אין לי מושג איך לקרוא לזה
).

אז, היו מקרים שהם רימו אותי, החוצפנים. חיכו שלא אהיה בבית. כשהייתי עם בטן של חודש תשיעי והייתי רצה מבדיקה לבדיקה, זה היה הזמן שלהם לקחת פיקוד. והייתי מגיעה הביתה עם רצפה שטופה ומבריקה. כל הבית היה מלא אבק, אבל הרצפה הייתה נקייה.

רפואה שלמה והחלמה מהירה

בטח, אבל אני את [ בחיים לא הייתי בהריון]

אבק רק אני מנקה. היא מנקה את הקטנים שאין לי סבלנות

סיגלית 2014

New member
מנהל
לא היית בהריון??

לא ציפיתי שתיכנס להריון, אדוני.

אבל יש מצב שאשתך לא תהיה בבית בלעדיך? אתה מלווה אותה לכל העיסוקים מחוץ לבית?
ואם אתה יוצא מהבית, אתה לא יכול לעשות כמה קניות על הדרך?
איך היא מרגישה?

אתה מנקה אבק בבית??? (אין צדק בעולם!!
)

למעלה