קניות ברשת

toren

New member
קניות ברשת ../images/Emo101.gif

מזה כמה ימים שאני משוטט ברשת ומחפש אתרים טובים לקניות. רוב האתרים מציעים מוצרים דומים במחירים דומים ולכן חשוב לי גם לדעת איזה אתר בטוח יותר ואיזה מומלץ. אשמח לקבל תשובה.

odedg

New member
מה בטוח?

כמו בקניה רגילה. צריך לדאוג בעיקר לכך שהמוצר יגיע בזמן ולשביעות רצוננו, ורק אחר כך יעבור הכסף שלנו למוכר. צריך אם כן להתאים את העקרונות האלה למעשה הקניה הספציפית. צריך גם לקוות שהשירות(שלא נצטרך אותו , אבל..) יהיה זמין גם לאחר מכן, ועוד

toren

New member
לדאוג?!

זה נכון מה שאתה אומר לגבי הקניה ברשת, אך השאלה היא כיצד דואגים או כיצד בוטחים שהדבר הוירטואלי הזה באמת יהיה אמין ובטוח? הרי ברור שברגע שכרטיס האשראי שלי נמצא אצל המוכר הוא יוכל לעשות בו כרצונו. האם האתרים המובילים היום ברשת כדוגמאת: olsale, 522, netaction... הנם בבעלות עמידה או כדוגמת אתרים אחרים ליפול ולהשאיר אותנו הלקוחות בידיים ריקות?

odedg

New member
לכל דבר יש מחיר, אבל-

אפשר להישרד די בקלות. יש לזכור גם כי פרטי המשלם בכרטיס אשראי בסופר מרקט או בעיריה או בבזק נשמרים, וכמו בקניות באינטרנט או בטלפון, המידה הזה ונוסף לו עלולים להתגלגל לאחרים חלק אילו נמכר כמידע "מפולח" ובסופו של דבר גם להיות מנוצל לרעה,בשיוש ממשי בפרטי האשראי, יקנו בשמך ועל חשבונך. מה עושים? פשוט מאד: עוקביםפ מידי חודש אחר דוח כרטיס האשראי המגיע לבית, ואם מזהים קניה חשודה צריך מייד לברר. חוק כרטיסי חיוב מגן עלינו ואם נודיע בעוד מועד לחברת האשראי כי לא ביצענו את הקניה (והם לא יוכלו להוכיח ההפך), החיוב יוחזר בתוך פרק זמן קצר. צריך רק לבדוק, כאמור, בצורה שוטפת ומדוקדקת.

toren

New member
תודה

עזרת לי מאוד. אני שמח לקבל את המידע הזה ובבדיקה שערכתי מול חברת האשראי שלי באמת נאמר לי כך. תודה

שושיוס

New member
קניות ברשת

תאמין לי צא לרחוב ,תנשום אויר,חפש בחנויות,בשווקים ותהנה מהקניות כמו שנהננו לפני עידן האנטרנט.תריח את הסחורה, תמשש אותה ותהנה .בהצלחה

odedg

New member
היכן יש אויר צח?

כאשר הדיזל המצחין והמאד מאד לא בריא מרחף כענן כבד בשמי הערים והרחובות מצחינים למדי. זה נכון שיש סחורה שהיינו מוכנים למשש, אך המוכרים לא מרשים, אפילו בשוק הכרמל... חוץ מזה, אני מסכים שיש צורך ואפילו הכרח לבדוק מוצרים ומחירים בשווים האמיתיים, ורק אחר כך לראות אם זה כדאי בווקים הוירטואליים!

למעלה