קניות ברשת

Tornado7

New member
קניות ברשת

חברים יקרים, אשמח לעזרתכם:

לאחר שנה של השקעה מרובה (זמן וכסף כמובן) הרמנו שותפי ואני אתר מכירות ברשת.
האתר הוא למוצרי אלקטרוניקה לבית -עם טוויסט של 24 דקות למכירה.
השאלה היא - בבואנו לפרסם דרך גוגל אדוורדס ופייסבוק - דורשים חתך גילאים ומין.
איש השיווק שלנו טוען שצריך לפלח את הגילאים עד 50 - וגם ללא נשים (זה יותר זול ככל שאתה מדויק יותר בהגדרות קהל היעד).

אז השאלה היא - האם בני 50+ קונים ברשת? ועוד בספיד סיילס כמו שלנו?

אשמח לתגובות.

מי שרוצה להתרשם מהאתר (ותסלחו לי אם חטאתי פה במעט פרסום - אבל זה רק על מנת שתועלו להתרשם) מוזמן להכנס ל-www.max24.co.il

תודה!

Yuri Shub

New member
איש השיווק ואתה מדבר על שני דברים שונים

מנהל הקמפיין שלך טוען שמיקוד טוב יותר בפילוח קהל היעד בקמפיין יוריד עלויות, והוא צודק. מעל גיל 50 פחות מקליקים על מודעות, פחות קונים באינטרנט, ובאופן כללי יותר חשדניים בנוגע למדיה הדיגיטלית. ככל שיהיו אחוזים גבוהים יותר של אנשים שמקליקים, העלויות של הקמפיין יירדו.

אתה שואל אם אנשים מעל גיל 50 קונים ברשת, או יכולים להיות לקוחות פוטנציאלים שלך. לדעתי התשובה היא כן. אולי יהיה יותר יקר להגיע אליהם דרך גוגל אדוורדס ודרך פרסום בפייסבוק, אבל הם בהחלט יכולים להיות לקוחות שלך. מה שכן, עד שלא תנסה לא תדע. כשתגיע אליהם, תוכל לדעת כמה בדיוק עולה לך להמיר לקוח מעל גיל 50 לעומת לקוח מתחת לגיל 50, ואז תעשה לעצמך את החישוב אם זה עדיין רווחי לך.

הלו.
בני 50?.. נשים? זה קהל היעד הכי טוב..

לא ברור לי מהיכן "התובנות" המוזרות של איש השיווק, מבלי לפגוע בכבודו, 50 של היום זה 40 של האתמול...אנשים עם שיא הקריירה בדרך כלל, עם כסף, מה ההגיון בסינון שלהם?
ובגוגל אין חובה לפלח גיל למיטב זכרוני, הקהל של האתר שלך להבנתי הם אוהבי רכישות באינטרנט, מבצעים, דילים טובים, וכדומה.

מציע לך להתמקד בחשיבה על קידום באמצעות פרסום, או יחסי ציבור, בעלות נמוכה יחסית ,במקום להיכנס לסגמנטציה (פילוח), מיותרת.
בהצלחה

Tornado7

New member
סטטיסטיקות

מוטי, אין כאן חלילה לפגוע במגזר כלשהוא כמובן; אבל הכל עניין של סטטיסטיקות.

כאשתה מפרסם בגוגל אדוורדס ובפיסבוק - ככל שתפלח במדיוק יותר את הקהל שלך, כך תשלם פחות.

בכל מקרה, אנחנו נפרסם גם וגם - ונלמד את המספרים מתוך עשייה

למעלה