קניות בתאילנד (עזרה בבקשה...)

fridmanyair

New member
קניות בתאילנד (עזרה בבקשה...)

אז ככה... עוד מספר שבועות ייבקרו הוריי בתאילנד ואני כבר מעכשיו יחדיו עם שאר בני המשפחה כבר חולמים על מצלמות דיגטליות חדשות פלאפונים מקדמים ועוד וכל זאת במחיר מצחיק מאד שאין כמוהו... האם כל זאת נכון? האם החלום עומד להתגשם ואכן המחירים למוצרי אלקטרוניקה אמיתיים ואיכותיים זולים בהפרש ניכר מן המחירים בארץ וניתן לקנות מצלמה דיגיטלית בעלת תג מחיר של 2000 ש"ח בארצנו בתג מחיר מפליא של 1000 ש"ח ולרכוש פלאפונים יקרים במחירים מפתיעים? מקווה כי תעזרו לי ותענו על סמך ניסיון והכרות, תודה מראש, יאיר.

לאט לאט לא להתלהב

יתר על המידה תחזור למציאות חביבי אמנם שם הכל זול אבל לא זול מידי.... מותגים הם מותגים בכל העולם ומחירם תמיד יהיה בהתאם אך עדיין תאילנד יותר זולה מישראל בזה אין ספק. משקפי אוקלי למשל בקניון בתאילנד עלו כמעט כמו בארץ אולי הבדל של 100 שקל אם אני זוכר נכון האוקלי שרציתי עלו שם 6500 באט (650 שקל) מה שכן ידוע לי שמחירי הפלאפונים שם זולים אך עליך לברר האם אותו פלאפון ספציפי שאתה רוצה להיא לארץ אכן יעבוד כאן ולא תיהיה בעיה מבחינת חברת הסלולר להפעיל אותו בארץ (כבר שמעתי על מקרים שאנשים הביאו פלאפונים מחו"ל ולא ניתן היה לחבר אותם בארץ מכל מיני סיבות שונות) למידע מעודכן יותר בקשר לפלאפונים מחו"ל אתה מוזמן להיכנס לכאן. בקשר למכשירי החזמל ואני מצטט ואכן המחירים למוצרי אלקטרוניקה אמיתיים ואיכותיים אתה צריך לקחת בחשבון שתאילנד היא בין המדינות המובילות בעולם בזיוף מכשירים מכל סוג שהוא. לפעמים הזיוף והמקור כל כך דומים ששום עין לא תבחין בזה ושוב נחזור לעניין האוקלי הרבה אנשים הזהירו אותי שלא לקנות אפילו בקניון הגדול של בנקוק בחנות של משקפי שמש כי שוב הזיופים שם מעולים ויכול להיות שהייתי משלם מחיר מלא בחנות יוקרתית על משפקיים שהם בעצם חיקוי (אבל זה אני ואני לא הכי מומחה בזה יכול להיות שמישהו אחר יכול היה להבדיל ). אם הוריך במקרה יבקרו בסינגפור אז עדיף שיביאו הכל משם היא גם זולה וגם מעצמה בכל הקשור לאלקטרוניקה וחשמל. אתה מוזמן גם להיכנס לדיון שנערך כאן על קניות בתאילנד בהצלחה בקניות ואם כבר הם שם אולי יקנו לי את המצלמה הדיגיטלית שאני כל כך רוצה?

נשםםם

New member
חישוב פשוט!

היום בתיאלנד, השער הכי גבוה שתמצא לדולר הוא- 1$=40B כיון ש1$=4.5ש"ח - 10 באט שווה בעצם 4.5/4 = 1.125 ש"ח אולי זה נראה זעום לרכישות קטנות, אבל כשקונים ב- 10000 באט, זה הופך להיות במקום 1000 שקל 1125. ולפעמים זה כמו המחיר בארץ! תחשבו על זה...

למעלה