קניות לקראת הלידה...

רעות84

New member
קניות לקראת הלידה... ../images/Emo95.gif

שלום לכולם, הרבה זמן לא כתבתי בפורום, אבל אני נכנסת אליו לפחות פעם בשבוע ואני מרגישה כאילו אני מכירה את כולכם. כל השיחות שלכם פה מאוד מחזקות... אנחנו עכשיו בחודש שמיני, ואני צריכה ללדת בסוף יולי, כל מי ששומע אומר לי "וואי, יש לך לסחוב את כל הקיץ" אבל האמת שבינתיים לא כל כך נורא וחוץ מזה אני מאוד נהנית מההריון (למרות כל ההפחדות של הרופאים על כך שהחלטנו לא לעשות דיקור מי שפיר ולכן אי אפשר לדעת בוודאות שזה רק בעיה אורטופדית... אבל אנחנו מאמינים שהכל יהיה בסדר- לבעלי גם היה ק"פ, ושבעז"ה הכל יעבור בשלום ושזאת באמת הבעיה היחידה). רציתי להתייעץ עם כולכם לגבי הקניה לקראת הלידה, אנחנו מתכוונים להזמין חבילת לידה ורצינו לדעת אם יש משהו מיוחד שכדאי לדעת לפני- בגדים מיוחדים שיהיה יותר נוח עם הגבס, עגלה וכו'. תודה רבה לכולם, רעות

פרלמנים

New member
הי רעות, מה שלומכם?../images/Emo140.gif

טוב לשמוע שאת נכנסת לפורום באופן קבוע, מקווה שאחרי הלידה תהיי שותפה פעילה ואפילו תתני עצות מהניסיון שתיצברי! לגבי הקניות: הנה כמה שרשורים שלנו, לגבי קניות, עגלות וכו' קישור1 קישור2 קישור3 בערב, יהיה לי קצת זמן כשדניאל יירדם-אשב לכתוב לך במפורט.
ערב טוב, ג'סיקה

הרבה בגדים עם טיקטקים וכאלה...

היי רעות נעים מאוד, נדמה לי שלא יצא לנו לדבר וכן גם אני צריכה ללדת כל יום ואפילו שזה שני, איזה אצלך? עדיין יש את כל הלבטים והשאלות... מתוך עיון בפורום למדתי שכדי להתאים לתינוק בגדים במיוחד בשלב הבר, הדניס בראון, חשוב שיהיו הרבה בגדי גוף עם טיקטקים לרכיסה נוחה,,, מקווה שאני צודקת ותכף יגיעו כאלה ויסייעו לך יותר, אנחנו לא משתמשים בבר , בני בן ארבע וחצי ואני מטפלים בשיטה אחרת לכן אין לנו דניס בראון... מאחלת לך לידה קלה ונעימה עד כמה שניתן בהצלחה אורית

אירנה ק

New member
הי, רעות

איזה כיף שאת נהנת מהריון! הבגדים: בת שלי גם נולדה בקיץ (04.06), אז בשלב הגבסים לא היתה שום בעיה הלבשתי לי בגדי גוף קצרים עם תיקתקים. בחורף כשהיתה כבר עם הנעליים 24 שעות חיפשתי בכל מקום אוברולים עם תיקתקים בשתי הרגלים( זה חשוב כדי לא להוריד נעליים בכל החתלה) עד למטה ורצוי בלי רגלית, זה קצת קשה אז קניתי כמה עם הרגלית ופשוט גזרתי (לשימוש בבית זה לא נורא וליציאה היתי מלבישה את אלא שבלי רגלית) עגלה קניתי רגילה זה לא משנה כול כך אשלח לך טלפון במסר תתקשרי אם את רוצה

פרלמנים

New member
../images/Emo13.gifטוב, הנה התשובה שלי

הי רעות, שמחה שאת לוקחת את הכל בכיף, עד כמה שאפשר ונהנית מההריון! אני ילדתי את דניאל ב 10.8.06 וסחבתי בטן ענקית (נולד 4.100) בשיא החמסינים... לגבי ציוד: רצוי סלקל רחב ככל האפשר, עגלה רחבה-כי בשלב הדניס וגם עם הגבסים-נוח שיהיה מקום לזוז. אנחנו קנינו לפני הלידה רק דברים בסיסיים (אנחנו=אמא שלי ואחותי
) זאת אומרת-בגדי גוף, מגבות, פמפר'ס,חיתולי טטרה,מוצרי טואליטיקה שאין צורך לפרט, וגם חליפות חזייה+מכנסיים (אבל השתמשנו רק בסתיו ...פירוט בהמשך) להלן קצת תובנות שלנו:
שיא הקיץ-לא צריך מכנסיים כי חם נורא והגבס גם ככה טוסטר אובן... אנחנו הלבשנו כל הקיץ , ממש מגיל אפס, בבגד גוף קצר. אם את רוצה חליפות עם מכנסיים אז מידה גדולה יותר ממשקלו הצפוי של הבונבון, כדי שיעלה בנוח על הגבס. לדעתי -מיותר בכלל.
לקראת הסתיו הוספנו מכנסיים דקות, מבחינת הטיפול בק"פ היינו כבר בשלב של הנעליים. המכנסיים חייבות להיות בלי רגליות כדי שתוכלי לנעול את הדניס. (יש אמהות שמלבישות את הדניס על הרגלית, כגרב, לנו זה לא היה טוב) לגבי טיקטקים במפשעה-בהתחלה הייתי פנאטית לחיפוש בגדי טיקטק, כדי לחתל בנוח, אבל בסופו של דבר גיליתי שממש לא צריך, וחיתלתי מעולה גם עם מכנסיים רגילים -ללא רגלית כמובן) אולי אזכר בעוד משהו, מבטיחה לעדכן. איפה תלדי? איפה תטפלו בק"פ? סופ"ש נעים, ג'סיקה

רעות84

New member
תודה על התגובות ../images/Emo13.gif וכמה תשובות...

תודה על התגובות המהירות, אני אקח בחשבון את כל מה שאמרתם, וג'סיקה, תודה על הקישורים בהחלט יש שם דברים מועילים. ולתשובות: זה ילד ראשון שלנו ואנחנו כמובן מאוד מתרגשים, קצת חוששים באופן כללי, ילד ראשון זה די "וואו, מה עושים? איך עושים?" וכו', וגם יש קצת חששות מהק"פ, אבל הפורום מאוד תורם להפחתת החששות והפחדים, אז תודה גם על זה... אנחנו גרים ברחובות וכנראה נלד בקפלן ונטפל שם אצל ד"ר פנסקי (שמעתי הרבה דברים טובים עליו פה בפורום). אז בינתיים, לילה טוב ושבת שלום!

sigis7

New member
בקר טוב!

אומנם כבר קבלת הרבה תגובות ובכ"ז החלטתי לכתוב.ראשית אני אמא עם "טיפונת" נסיון (
) ולמרות כל זה מאד נלחצתי מהקטע של להלביש עם גבס ואח"כ עם "דניס בראון", את יכולה לחפש פה הודעות שלי ולראות עד כמה הייתי לחוצה, אבל... השד לא כ"כ נורא, באמת! גם אני חיפשתי בין הבגדים של הגדולים והוצאתי את כל בגדי הטיקטקים למינהם, ולבסוף דווקא לי, ואני מדגישה, לי,היה ועדיין מאד נוח עם המכנסיים הרגילות (לא אוברול)והגטקס עם הרגלית של "כרמית" שלהם אין בכלל תפרים למטה. אפילו היום בלילה (ירושלמית עם חדרים קרים) אני מלבישה גטקס דק כזה עם רגלית. את ההחתלה פשוט הייתי מבצעת כך: מפשילה מכנס עד כמה שאפשר ומחתלת( בשלב הדניס), להיפך זה מצחיק אבל זה אפילו היה לי נוח לחתל כך כי המכנס לא בורח כשאת מפשילה אותו מפני שהדניס משמש מעין מעצור...אז את רואה שכל אחת טיפונת שונה, ומה שקל לאחד קשה לשני, ולא באתי לשגע אותך אלא להיפך, להראות שגם את תמצאי מהר מאד את הדרך הנוחה לך ולפצפון/ית ואת הבגדים שהכי נוחים לכם! לידה קלה!

באלי23

New member
היי רעות../images/Emo140.gif

לפני הכל אני שמחה שהגעת לפורום, לי זה כ"כ עזר להרגע ולהתייעץ עם בעלי ניסיון. אני כ"כ מבינה את מה שאת מרגישה כרגע. ילדתי בת ראשונה לפני כחודשיים , גם לבעלי היה ק"פ וזה עדיין מלחיץ. לגבי העגלה זה בהחלט תלוי בכמה את מוכנה להשקיע. אני קניתי את הפג - פליקו זו עגלה שמתלבש עליה טיולון , אמבטיה, וכסא הבטיחות של הרכב (סלקל) . והדגמים של פג די רחבים.(למרות שעדיין לא הגענו לשלב הנעליים). לגבי המחיר היא בין היקרות שיש היום בארץ אבל לדעתי היא מאוד פרקטית. מה גם שיש תחליפים בשוק במחירים זולים יותר. לגבי הביגוד הראשוני כדאי מאוד לחכות עד הלידה , אני קיבלתי כמויות עצומות של ביגוד ראשוני , וגם מגבות ושמיכות. וכיוון שאת נמצאת יומיים שלושה בב"יח , זה נותן לך די זמן להתארגן. אני שלחתי את בעלי ואחותי עם רשימת קניות לדברים בסיסיים שהכנתי מראש.וכשהגעתי הביתה הכל היה מוכן. לי הביגוד עם תיקתקים הוא מאוד נח. וכיוון שבע"ה תלדי בקיץ אז בגדי גוף מאוד נוחים לך ולתינוק.מומלץ לא לקנות הרבה ממידה NEW BORN כי מהר מאוד הם הופכים קטנים. ובכל מקרה יותר נח לתינוק שהבגד טיפה משוחרר. מומלץ מאוד לבדוק את עיסקאות הלידה לפרטיהן הקטנים, ברוב הפעמים המחיר של כל פריט בנפרד הוא הרבה יותר זול. מה גם שמכניסים דברים לעיסקה שלא בהכרח תצטרכי ( אפילו שזה ילד ראשון). אז שיהיה בהצלחה בע"ה. ושנשמע רק בשורות טובות. עינבל.

זהבה29

New member
לרעות

כל מה שקשור למכנסים הוא אחר. אין אפשרות להשתמש במכנסיים עם רגליות ובכלל בקיץ חסכתי ממעיין את התוספת החמה על הגבס. באמבטיה קשה להשתמש בהתחלה אבל תהנו ממנה אחר כך. אם אזכר בעוד דברים אכתוב בהמשך. תרגישי טוב ובהצלחה בנתיים.

MER7

New member
התנהלות רגילה לחלוטין

הם לובשים את אותו ביגוד גופיות וכיו"ב..

yaacobi

New member
דר" פנסקי

הי רעות גם אנחנו גרים ברחובות ומטופלים אצל דר פנסקי הסירי כל חשש מליבך הרופא הזה הוא פשוט מלאך הוא כל כך מרגיע ועוזר שזה מדהים מתי את אמורה ללדת? הוא יוצא לחופש לקראת סוף החודש הזה ועד לאמצע חודש הבא תנסי לתזמן את הלידה שהוא יהיה בבית חולים לידה קלה ונתראה אצל פנסקיי בביקורות

פרלמנים

New member
לתזמן לידה??? מזכיר לי סיפור ../images/Emo13.gif

כשהייתי בסוף ההריון, רופא הנשים שלי נסע לחופשה השנתית שלו בארה"ב לחודש
... לא ממש תכננתי שהוא יהיה נוכח בלידה אבל רציתי שהוא יהיה בארץ בסוף ההריון כדי לעשות מעקב, להרגיע במידת הצורך וכו'...(הוא אפילו "אישר" לי לשלוח לו סמס אם אני צריכה משהו דחוף, והוא היה מנסה לעזור מחו"ל) בסופו של דבר, למרות שממש רציתי ללדת, כרנאה שדניאל הרגיש שאני מחכה לרופא שלי- יומיים אחרי שהוא חזר מחו"ל, היינו בביקורת אצלו, וילדתי אחרי 24 שעות בסוף שבוע 39
כנראה לזה קוראים "לתזמן לידה"... בהצלחה! ג'סיקה

sigis7

New member
לתזמן לידה מילא../images/Emo8.gif

אני מכירה מישהי (מכירה אותה אישית לוחצת...)שגם את הכניסה להריון וגם את הלידה תיזמנה לנוכחות הרופא בארץ...

חדוה7

New member
היי רעות

המלצה ראשונית לא לקנות בגדים עם רגליות אני קניתי מידה 3-6 שנועה נולדה אוברולים עם תיקתקים למטה הכי נוח שמחליפים גם בשלב הגבס וגם בשלב הנעלים הסל קל והעגלה שלנו של חברת cam שניהם מאוד רחבים

למעלה