קניות קניות קניות

קניות קניות קניות

מי יודעת היכן אוכל למצוא בגדים אלגנטים באיזור השרון? ואיזו חנויות למידות גדולות יש בגרנד קניון בחיפה? (האיזור זה נתניה עד חיפה) תודה ושבוע טוב

may24

New member
היי גלידונית

קודם כל ברוכה הבאה לפורם הכי נחשב ברשת..... לגבי חנוית למינהן לצערי אני גרה באיזור המרכז אבל.... יש למעלה קישורים שאת יכולה להיעזר בהם לחנויות באיזור שלך, בנוסף יש כמובן את הרשתות הקבועות שנמצאות בכל קניון בארץ: מתאים לי יש להם חליפות יפות צריך לדעת לשלוף אותם... ג´אמפ יש שם שמלות חמודות, קרייזי ליין שם באמת יש בגדים אלגנטיים בעיקר אני בטוחה שתמצאי משהו שם, כמובן שיש את עונות ואת איקס מיקס גם שם יש מלאה שמלות לערב אני קניתי שם אחת יפיפיה.... לילית ורדה, וגם אצל דורין פרנקפרוט יש מציאות לפעמים שווה לנסות..... אזה בהצלחה, ותחזרי לספר לנו מה קנית.....
מאי

DREAM111

New member
אוי אני לא מאמינה את מי אני רואה פה

מה שלומך גלידוניתוש? יש רשימה של חנויות בשורת המידע למעלה. שמעתי שעשיתם שמח ביהוד בבית היין זה נקרא? אני מאוד שמחה לראותך כאן איתנו. ממני נלי/לילך

may24

New member
נלי\לילך????

מה השם שלך באמת?? את לא חייבת לומר..... סתם משעשע שיש לך שתי שמות.

DREAM111

New member
היי מאיוש

השם הראשון זה לילך השם השני זה נלי כבר מספר שנים ועכשיו יש שקוראים לי חלומית יש חולמת אבל הראשון זה לילך.

Blue Rose

New member
בקניון אורות

יש חנות - לא גדולה, אבל נחמדה מאוד למידות גדולות. אני לא זוכרת איך קוראים לה, אבל אין שם הרבה חנויות אז קל למצוא. יש שם קו מאוד צעיר, ועד שתהיה שוב "תחילת עונה" גם מחירים מצויינים. היא מרכזת גם דברים מעונות, ג´אמפ ועוד חברות. המוכרת קצת "נדבקת" אבל עושה עבודה טובה.

../images/Emo6.gif אני ואמא שלי קוראות לזה החנות

של הנודניקית... כי היא באמת קרציה אבל יש שם אחלה בגדים. אני הצלחתי למצוא שם פעם שמלה קצרה של אריסטו- אני כל כך מתגעגעת לחברה הזאת... ראיתי שם לא מזמן ג´ינסים של עונות שעל התווית שלהם מופיע המחיר של אחרי ה-50% המקוריים בחברה ועליהם יש עוד הנחה של 30% אם אני לא טועה והיו שם דגמים ממש יפים מכל המידות. יש להם גם אישה אישה וכל מיני דברים,רק צריך להזהר שלא להתאכזב כי יש להם גם מידות קטנות ולי יש נטייה להמשך להוציא מהערמות רק את הדברים שלא יכולים לעלות עליי.... אפרופו קניון אורות יש שם גם חנות שנקראת דה בסט ובפים יש להם ג´ינסים, ז´קטים, חולצות סוודרים והכל גם של וברי, גם של סבנטין וגם של בנג´מין וגם של אוגוסטו- כולם חברות שמייצרות בגדים מדהימים, לא יקרים במיוחד וצעירים...שווה לעשות סיבוב...ושם המוכרות גם לא נדבקות... ואם אתן כבר באזור תעשו לעצמכן טובה ותקפצו לחנות המפעל החדשה של ברברה וולף שפתחו באזור התעשייה באור עקיבא- שווה בטירוף, יש מבצעים מדהימים ופשוט זול ויפה....אותי המוכרת כבר מכירה אז לא נפרט מה אני קניתי שם אבל הבאתי לשם חברה שלי אתמול והיא קנתה 3 צלליות קרם, שפתון עמיד, שפתון רגיל, 2 ליפגלוסים קטנים, ושלוש צלליות אבקה ב-135 ש"ח. תגידו שלא שווה...

DREAM111

New member
היי רוז ../images/Emo142.gif

אשמח אם בפעם הבאה שתהיי בחנות תבדקי את שמה וכתובת מדוייקת ואם יש סניפים ותשלחי לי פרטים במסרים כדי שאוכל לצרף לשורת המידע שתעזור לכולנו.

למעלה