קניות

shelycat

New member
קניות

יש לכם יום וזמן קבוע לקניות לבית,מהו? או שאתם עושים קניות מתי שיוצא? למה בחרתם את היום והזמן הזה לקניות? אתם אנשי הקניה החד-שבועית מרוכזת או קנייה יומיומית במכולת השכונתית?

kisses

New member
אנחנו בדר"כ עושים קנייה מרוכזת

שתספיק לשלושה שבועות בערך והיום שניקבע הוא בדר"כ שבת כי אז שנינו לא עובדים.

יעלי2

New member
מרוכזת

אנחנו, במיוחד אני, נהגתי לקנות כמה פעמים בסופר השכונתי. לפני חודשיים עשינו רה-אירגון במערכת בין היתר כי אנחנו מאוד עסוקים. מאז אנחנו עושים קניה מרוכזת אחת לשבועיים ואם חסר אז עושים השלמות. אין יום קבוע (בדר"כ כשנגמר מוצר קריטי). יוצא שמתזמנים לקראת סוף השבוע: רביעי או חמישי. נוהגים ללכת לקניה ביחד ועם רשימה.

אתי@

New member
בערך פעם בחודש קנייה מרוכזת

ובמהלך השבוע השצלמות שלמוצרי חלב ומה שחסר לבישולים המתוכננים. אין לנו יום קבוע, אבל משתדלים בתחילת השבוע כדי לא להיכנס לבלאגן של סוף השבוע.

POOH*

New member
אנחנו מאד משתדלים לקנות רק פעם...

בשבוע... הבעייה שבכלבו בקיבוץ תמיד חסרים דברים מההכי בסיסיים.. אז הרבה פעמים אין ברירה אלא לבוא עוד פעם בהמשך השבוע להשלים... אבל אנחנו עושים רשימה שתלויה על המקרר ככה שכל פעם שנזכרים במשהו מוסיפים והולכים פעם בשבוע, בד"כ יום ראשון, קונים לפי הרשימה ואם חסרים דברים שחובים הולכים עוד פעם, בד"כ ביום חמישי להשלים. לגבי הימים - יום ראשון הוא יום הקניות כי בד"כ אז הכל טרי - לחמים, ירקות, פירות וכו´... ויום חמישי - כי בד"כ בשלישי או רביעי מביאים עוד אספקה טריה שלך ירקות פירות, וגם כי אז כבר קונים מה שצריך לסופ"ש ולא צריך להתעצבן בתור של יום שישי. אבל כשגרנו בת"א קנינו רק פעם בשבוע. חוץ מירקות ופירות שהיינו קונים טרי כל כמה ימים אצל הירקן ליד הבית. POOH

nikit1

New member
לרוב זו קניה מרוכזת פעם בשלושה

שבועות כשבין לבין עושים השלמות במכולת. את הקניה הגדולה לצערי אנחנו מצליחים לעשות רק ביום שישי שפוט כי זה היום היחדי בו שנינו פנויים.

נופר30

New member
לא עשינו כבר את הסקר הזה ?

לי יש שתי רשימות על המקרר אחת של קניות רגילות אחת של קניות של חומרי ניקוי ( כי זה בחנות אחרת ) אני עושה קניה פעם בחודש גדולה ומרוכזת ( של כל מה שצריך ברשימה ) ופעם בשבוע פעם בשבועיים ולפעמים פעמיים בשבוע עושים השלמה של מה שחסר ירקות קונה פעם בשבוע שבועיים תלוי בקצב שנגמר או בשוק או אצל הירקן על יד הבית ( תלוי באיזה יום אני הולכת ) כשלא עבדתי השתדלתי ללכת באמצע השבוע בבוקר כי אז לא עמוס עכשוו אני הולכת ביום שישי בבוקר או באמצע השבוע מאוחר אבל אז יחד עם שלומי

פלוציקה

New member
אנחנו.........................

קניה מרוכז אחת לשבוע, בדרך כלל ביום שישי כמה שיותר מאוחר... כשכבר אין תורים...

אני לא מבינה

איך קניה מרוכזת פעם בשלושה שבועות מספיקה???? אנחנו קונים כל שבוע (בדרך כלל בימי רביעי- כי בחמישי הכל מפוצץ אנשים) ושבוע אחר כך חייבים שוב, כי המקרר ריק! רק ביום שישי קונים עיתון ופיתות טריות במאפיה. תגידו- כמה כסף יוצא לכם? אצלי, כמה שמנסים, יוצא בחודש בערך 2000 ש"ח. כלומר כל שבוע בממוצע 500, ואם קניה אחת היא 200 אז הבאה אחריה היא 800... וזה עוד לפני שאופק באה לעולם ונוספו הטיטולים לרשימה... האם אנחנו דפוקים???

יעלי2

New member
יש לכם הוצאות של משפחה לא זוג

ההוצאות כשיש ילד הם גבוהות לא רק בגלל האוכל המיוחד, המטרנות ושאר ירקות, אלא בגלל טיטולים ומליון דברים שאת יודעת, לא אני. בכלל לא מפתיע אותי שההוצאות שלכם כפולות.

uti

New member
אתם בסדר גמור...

לי עוד אין ילדים אבל מגיסתי אני רואה את המחירים המטורפים של כל מוצר שתינוק צריך ובהחלט טיטולים...מצרך יקר!! מעבר לזה הקניות שלנו גם בערך 500 ש"ח כל שבוע וחצי ומעבר לזה תמיד יש השלמות במכולת...שמין הסתם במכולת זה תמיד יותר יקר!!!

אורא

New member
אנחנו מחלקים את הקניות ל - 3

חומרי ניקוי ונלווים פעם בחודש בחנות מסויימת ליד העבודה שלי.. ירקות ופירות פעם בשבוע - 10 ימים בדרך כלל יום שישי בבוקר. בשוק או אצל הירקן בשכונה. מוצרי מזון פעם בשבוע בסופר על פי רשימה מסודרת. בדרך כלל יום חמישי בערב. כל יום שישי בבוקר עיתון + חלות. באמצע השבוע השלמות דחופות וזהו...

מיקה11

New member
באמת אני צריכה לחשב את זה

אני גם חושבת שיוצא לנו משהו כמו 1500 שח (כולל חומרי ניקוי וכאלה). ואנחנו כמעט לא אוכלים בבית, למעט כשבאים חברים או לעיתים רחוקות.

למעלה