קניות.....

מיטללל

New member
קניות.....

לפני כמה ימים היה לי דיון עם חברה. היא אמרה שהכי יש דחף לקנות בגדים שאת מבואסת (כדי לעודד את עצמך) היא אמרה שבימים מבאסים יש לה דחף בלתי נשלט לקנות בגדים. ואני אמרתי שאני הכי נהינת מהקניות שיש לי מצב רוח טוב. ושאני מבואסת אני לפעמים עצבנית ולרוב לא אמצא כלום
מה אתכם? יש משבר שאי אפשר להתגבר עליו בעזרת ג'ינס חדש? מהם הרגלי הקניות שלכם בהקשר של מצבי רוח?

כשאני מבואסת..

אני כעוסה ועצבנית, קרוב לוודאי שאני לא אמצא הרבה... אבל בהחלט, אין חפץ שיכול לשפר את מצב רוח כמו בגד חדש ויקר

אצלי זה דווקא ההפך,

כשאני יורדת לעיר במטרה לקנות בגדים- אני בחיים לא אמצא משהו יפה ואלגנטי, כמו שאני אוהבת. אבל כשאני סתם יורדת מתוך חוסר ברירה או מתוך שיעמום- אני אמצא את הדברים הכי יפים ומיוחדים.

זכוכיות

New member
אני לא טיפוס של קניות

בלי קשר למצב הרוח שלי. אני פשוט בזבזנית איומה יש לי מספיק בגדים, פשוטים ונוחים ככה טוב לי.

bali

New member
מנהל
שונאת קניות

והמצב היחיד שבו אצליח למצוא בגדים זה אם יש לי מצברוח מספיק טוב כדי שתהיה לי הסבלנות למדוד עוד ועוד בגדים, עד שאמצא משהו מתאים. מה שכן, אם הצלחתי אז המצברוח יהיה יותר טוב

pain is MY love

New member
האמת היא

שאף פעם לא קישרתי בין קניות למצב רוח. עד שלפני כמה חודשים עברתי טראומת אגו מאוד קשה כששני בחורים זרקו אותי באותו יום.... אז הברזתי מבצפר ונסעתי עם חברה שלי לשינקין קניתי לי לבנים סקסיים וחצאיות מיני מדהימות. וזה גרם לי להרגיש כל כך טוב עם עצמי שכל המצב רוח הרע התפוגג כלא היה!

Stripperella

New member
אני ממש לא בקטע של.....

קניות מתי שאני מבואסת.... כשאני מבואסת ממש אז אני שומעת שירים עצובים ולא מפסיקה לחשוב על מה שבידיוק ביאס אותי.... או שאני מתקשרת לחברה הכי טובה שלי ומדברת איתה ומספרת לה מה עובר עליי...(כי לפי דעתי הכי טוב לשפוך הכל ולה אני מספרת הכל....)

קורטי

New member
אני כנראה עיוות גנטי של המין הנשי..

מתעבת קניות! כשיש לי מצב רוח טוב- אני יכולה לסבול 5-10 דקות בחנות בגדים- וזה אך ורק אם יש לי מצב רוח טוב... כשאני מבואסת- אני יכולה להגיע למצב שבו אני אבעט במוכר\ת... יש לי מזג חם מדי (טוב נו... מזל שור...) בעיקרון אני אף פעם לא מתעודדת מקניות, אלא אם כן מצאתי חולצה של להקת פאנק\ מטאל שחיפשתי מלא זמן! זה בהחלט יכול לשפר לי את מצב הרוח... אוח... אם כבר... אני מחפשת כבר מלא זמן חולצה יפה של פנטרה.. ולא מוצאת! כלומר, מצאתי אבל אז גיליתי שלידיד טוב יש את אותה החולצה- אז החזרתי- כדי שלא יהיו 2 זהות (מנהג קדום בחבורת המטאליסטים...) אני כל כך רוצה חולצה של פנטרה!!!

קניות משפרות מצב רוח

אצלי בכל אופן זה תמיד!!! גם אם אני לא אקנה רק אם אסתובב סתם... ומה שאני הכי אוהבת בי... זה שאני מוצאת את כל המציאות ובכל חנות אני מוצאת את הדברים הכי יפים

למעלה