קנייה ב- taobao.com
די נמאס לי ! (לא אישי
) אני מנסה לקנות בטאובאו, אז אני נתקל בכמה קשיים: 1. השפה - התגברתי לרוב (לפעמים זה קשה מאוד) על מכשול זה עם google translate. 2. הרשמה - אם התרגום העילג לאנגלית עבד, אז דרשו מס' טלפון בסין בשביל להירשם כדי שיהיה לך user בשביל לקנות. 3. תיאום - מצאתי אתר שנותן אופציה לקנות דרך taobao, אבל לא הצלחתי להבין איך אני מזמין ממנו כ"כ (והאנגלית שלי מצויינת), כאשר ניסיתי לתקשר איתם בדף ה- contact us לשאלות, אפילו ברמה של תמצאו לי אתם את המוצר ואני כבר אזמין דרככם, הם אפילו לא ענו !! אני מרגיש החמצה אדירה, ואני חייב להבין אחת ולתמיד איפה אני מוצא agent טוב (בדגש על טוב) ולא יזיק גם שיידע אנגלית, כי סינית אני עדיין לא מדבר. לפעמים אפשר להשתגע מהמחירים המגוחכים, אבל אפשר גם להשתגע שזה מאחורי זכוכית שקופה מאוד אך משוריינת. אני בטוח שיש כאן כמה חבר'ה שמטעמים עסקיים אינם מעוניינים לחשוף את פרטי הסוכנים, ואני מבין, אבל מדובר כאן לא במטרה עסקית אלא נטו קניות אישיות, מה גם שהשוק מאוד גדול אז אין בעיה לחשוף פרטים מסוג זה. אשמח לתשובה רצינית, כי את ה- web pages של taobao באנגלית שמסביר על agents קראתי ושבעתי, לא דרושה תוספת. תודה מראש אנשים !! p.s לפי דעתי צריך לעשות sticky בנושא. אין טעם לקשר שתיקה, בואו נציף ונרים את השוק !! אגב ... זה יוריד את המחירים של הדברים שאין באפשרותנו להביא מחו"ל עקב אי היותנו חב' רשומות, כגון מזגנים , מקררים ועוד.. שווה לכולם !! תודה
די נמאס לי ! (לא אישי