קנייה ב- taobao.com

generala

New member
קנייה ב- taobao.com

די נמאס לי ! (לא אישי
) אני מנסה לקנות בטאובאו, אז אני נתקל בכמה קשיים: 1. השפה - התגברתי לרוב (לפעמים זה קשה מאוד) על מכשול זה עם google translate. 2. הרשמה - אם התרגום העילג לאנגלית עבד, אז דרשו מס' טלפון בסין בשביל להירשם כדי שיהיה לך user בשביל לקנות. 3. תיאום - מצאתי אתר שנותן אופציה לקנות דרך taobao, אבל לא הצלחתי להבין איך אני מזמין ממנו כ"כ (והאנגלית שלי מצויינת), כאשר ניסיתי לתקשר איתם בדף ה- contact us לשאלות, אפילו ברמה של תמצאו לי אתם את המוצר ואני כבר אזמין דרככם, הם אפילו לא ענו !! אני מרגיש החמצה אדירה, ואני חייב להבין אחת ולתמיד איפה אני מוצא agent טוב (בדגש על טוב) ולא יזיק גם שיידע אנגלית, כי סינית אני עדיין לא מדבר. לפעמים אפשר להשתגע מהמחירים המגוחכים, אבל אפשר גם להשתגע שזה מאחורי זכוכית שקופה מאוד אך משוריינת. אני בטוח שיש כאן כמה חבר'ה שמטעמים עסקיים אינם מעוניינים לחשוף את פרטי הסוכנים, ואני מבין, אבל מדובר כאן לא במטרה עסקית אלא נטו קניות אישיות, מה גם שהשוק מאוד גדול אז אין בעיה לחשוף פרטים מסוג זה. אשמח לתשובה רצינית, כי את ה- web pages של taobao באנגלית שמסביר על agents קראתי ושבעתי, לא דרושה תוספת. תודה מראש אנשים !! p.s לפי דעתי צריך לעשות sticky בנושא. אין טעם לקשר שתיקה, בואו נציף ונרים את השוק !! אגב ... זה יוריד את המחירים של הדברים שאין באפשרותנו להביא מחו"ל עקב אי היותנו חב' רשומות, כגון מזגנים , מקררים ועוד.. שווה לכולם !! תודה

w2s

New member
צור קשר

היי, אנחנו נותנים שירות למאות לקוחות ישראלים מרוצים וללקוחות מסביב לעולם. עזרה באיתור ותרגום ובדיקה של המוצרים לפני השליחה, טיפול כולל בהזמנה ומחירי משלוח מעולים. בברכה,

generala

New member
האתר שלך לא מתאים לצרכים שלי כי...

כי אני מחפש שקיפות. שקיפות אומר, שאני יודע עבור כל פריט שאני מתעתד להזמין מה יהיה מחירו, ולא שאצטרך ליצור קשר עבור כל פריט. אני מעדיף מע' ממוחשבת שתקלוט הזמנה ותציג בפני את העלויות ואופציות תשלום. אני מחכה להודעה שבה מישהו יהיה מוכן לשים את הקלפים על השולחן ולספר מה שצריך לספר.

w2s

New member
האתר הוא רק אתר תדמית להצגת תוכן

לגבי שקיפות, עם השירות שלנו אתה מקבל הכי הרבה שקיפות וגמישות. אתה רואה את העלויות בעמוד המכירה באטובאו מוסיף לזה עלויות משלוח + עמלה ומקבל מחיר סופי - מה יותר שקוף מזה ? אתה תוכל בקלות לחשב מחירו של כל פריט. לחשוב שמערכת שמחשבת אוטומטית שקופה יותר זו תמימות, מערכת בנויה על נוסחה וניתן להזין מה שרוצים במשתנים ככה שתיתן תוצאה רצויה. לגבי יצירת קשר עבור הפריטים, זו פריבילגיה גדולה מאוד, מאחר ואין לך ניסיון בהזמנה באתר טאובאו אתה לא מודע ליתרונות הרבים שיש ביצירת קשר עבור פריטים וקבלת מענה אנושי. יש המון מקרים שמצריכים דרישות מיוחדות, כמו דרישות אריזה מיוחדות , בירור לגבי מלאים אצל הספק ( לא תמיד כל מה שמוצג בטאובאו אכן במלאי), ועוד המון עניינים שרק מענה אנושי יכול לפתור. לגבי חישוב המחירים, אתה יכול לפנות אלינו פעם אחת, לקבל תעריפי משלוח פר משקל ואז בקלות לחשב בעצמך עלות סופית של כל פריט ופריט. קל, שקוף ופשוט. בהצלחה,

generala

New member
אז

אם בפנייה אליכם אתם נותנים את המידע לגבי תעריפי שילוח פר משקל למה זה לא מופיע באתר ? איפה השקיפות פה בדיוק ? והעמלות ? להזמין ב-taobao זה שטויות במיץ, הבעיה היא לפתוח חשבון כי הם דורשים מס' בסין ליצירת חשבון ולי אין אחד מה לעשות.. הכי קרוב זה מספר בצרפת.

w2s

New member
מוותר עליך כלקוח

תשובות לשאלותיך : מחירי משלוח הם עניין נזיל שמשתנה מחודש לחודש, תעריפי דלק מתעדכנים כל חודש וזה משפיע על מחירי המשלוחים לכן אנחנו לא מפרסים אותם באתר. סיבה נוספת היא שיש לנו הנחות של עד 60% במחירי משלוח אקספרס בחברות המובילות, ולהנחות אלה זוכרים הלקוחות שעובדים איתנו. במקרים של משלוח בדואר אויר רגיל או EMS, המחירים מופיעים באתרי הדואר ושם אתה יכול לבדוק את המחירים ובשביל זה אין טעם לפרסם את התעריפים באתר. בכל מקרה, שמחתי להבין מוקדם שעם לקוח כמוך לא הייתי רוצה לעשות עסקים. בהצלחה עם המיץ...

generala

New member
להזמין ב-taobao

זה באמת שטויות במיץ, הבעיה שוב, היא פתיחת חשבון (ב-2010 לא היתה דרישה כזו) ראשוני שדורש טלפון מקומי במזרח. דבר שני, חברה רצינית מסונכרנת עם אתרי השילוח בדואר הסיני כך שהמחשבון מסונכרן אוטומטית. דבר נוסף, עסקים בהיקף גדול הייתי מבצע ע"י טיסה מוקדמת לסין ויצירת קשר עם סוכן מקומי. זאת אינה מטרתי, אלא מוצרים בודדים פה ושם, אבל אני שמח שלקח לי פחות זמן משהיה צריך בשביל לפסול אותך. אגב לקוח שמבקש תשובות לכל השאלות הוא לקוח שרוצה שקיפות ומידע הוגן, וזכותי לחשוב שלהזמין בתוך סין, מהאתר, לבעל חשבון באתר, זה שטויות במיץ, מה לעשות... אגב, אני בכלל לא בטוח שמותר לפרסם פרסום עסקי בחתימה !

w2s

New member
דברים שכדאי לדעת בעבודה בטאובאו\ספקים סיניים

הזמנה באתר טאובאו לכשעצמה היא פעולה פשוטה יחסית שלא דורשת מיומנות, זה אפילו פשוט מהזמנה באי ביי. כל זה נכון כשמדובר בסיני הנמצא בסין, דובר את השפה ובעל כתובת וחשבון בנק בסין. על מנת לרכוש באתר טאובאו לא מספיק רק להירשם, אלא יש צורך בכתובת מקומית לקבלת המשלוחים (רוב המוכרים לא תומכים בהזמנות לשילוח בין לאומי) וכן יש צורך בחשבון עליפיי שהוא המקבילה הסינית לפייפאל. אני לא יודע אם עלי פיי תומך בכרטיסי אשראי שהונפקו בבנקים מחוץ לסין, אך יכול מאוד להיות שכן. למעשה כל הבעיות הנ"ל הן בעיות טכניות שיש להן פתרונות מתאימים, אך הבעיות האמיתיות הן במסחר עצמו ובתקשורת מול המוכר, הבעיות האמיתיות שמתחילות לאחר ביצוע הרכישה. דברים שאנו מתמודדים איתם על בסיס יומי כחלק מהשירות אותו אנחנו מעניקים ללקוחות שלנו הם : מוצרים שלא תואמים את התיאור או התמונות מוצרים שנשלחים עם מידות\צבעים שונים מוצרים חסרים בהזמנה איחורים במשלוח מקומי מוצרים פגומים חוסר במלאים ועוד המון שפנים שהסינים מתמחים בשליפתם מהכובע... ברוב המקרים הלקוח אפילו אינו מודע לכך שהייתה בעיה ואנחנו דואגים לבדוק את הסחורה והמוצרים ולראות שאכן הם תואמים לתיאור והתמונה. כאשר המוצר עוד נמצא בסין, הרבה יותר פשוט להחזיר לספק ולהחליף או להזדכות ובכך לחסוך המון "נפילות". בחלק מהמקרים ועל פי דרישת הלקוחות אנו מצלמים את המוצרים לאחר שהגיעו ושולחים ללקוח על מנת שיאשר אם לשלוח אליו את המוצר או להחליפו. מקרה שהיה שבוע שעבר, ג'ינס שהוזמן במידה 28 הגיע במדיה 29, כאשר הספק שינה את ה 9 ל 8 עם עט שחור. לאחר שהתלוננו הוא הציע לנו לגזור את התווית (אופייני לסינים), כמובן שהמוצר חזר אליו והוחלף. נקודה נוספת היא עזרה אישית באיתור וחיפוש המוצרים בטאובאו, עם כל הכבוד למתרגם של גוגל, על מנת למצוא מציאות אמיתיות בטאובאו כדאי להיעזר במישהו שיש לו ניסיון בעבודה מול האתר. את כל הדברים הנ"ל שום מערכת אוטומטית לא יכולה לבצע ולא משנה עם מי היא מסונכרנת, דרוש פה מענה ומגע אנושי וזה אופי השירות שלנו (שלא מתאים לכל אחד, וזה מובן). אנו מקבלים תשלום בפייפאל, WU, והעברה בנקאית לבנק בארץ, דבר נוח החוסך עליות של שליחת כספים ובא לידי ביטוי במחיר הסופי של ההזמנה. כמו כן, ניתן תמיד להשיג אותי בטלפון ישראלי בעלות שיחה מקומית, להתסתייע ולהתייעץ על כל נושא הקשור לרכישות מסין ובטאובאו לכמויות ובודדים, לא חסר מקרים בהם יש דברים שהכי נוח ופשוט להגיד למישהו שמבין אותך בשפה שלך. לקוחות ישראלים רבים נהנים מהשירות שלנו כדרך קבע, אנחנו קשובים לצרכי הלקוחות ומשתדלים תמיד לשפר ולייעל את השירות על מנת שיתאים לכמה שיותר לקוחות, שיהיה נוח ופשוט ובכל זאת מקצועי וגמיש. אנחנו נותנים שירות ללא מעט לקוחות שהתאכזבו מרכישות באתרים סיניים באנגלית, ומבחינתם עבודה עם סוכן הוא הפתרון האופטימלי להבטחת הצלחת ההזמנה וקבלת המוצרים שהוזמנו. בהצלחה,

ozitex

New member
אני חייב לציין

שבהתייחס לעובדה ששניכם פסלתם אחד את השני אפילו בלי לדבר אחד עם השני שתי מילים, רק מתוך החלפת כמה הודעות מ מ ש לא מייצגות כאן, אתם דווקא מתקשרים לא רע..
אולי בכל זאת תשקלו שיתוף פעולה בבחינת מעז יצא מתוק.. בהצלחה.

w2s

New member
צודק עוזי...

אני לא פוסל, אך כמו שמוכרים כאן פיתחו רשימה שחורה של קונים חסומים שלא מוכנים למכור להם מאחר והם עלולים לעשות יותר נזק מאשר תועלת. הבחור זרק כפפה, ביקש עזרה בקניות בטאובאו ואני הצעתי לו קשר עם יתרון של שפה. הבחור הגיב בצורה מאוד שלילית ואותי גישה כזו מרתיעה, לכן החלטתי לוותר עליו כלקוח. אני אשמח לתת שירות לכל אחד שמעוניין בשירות ומגיע מתוך הנחה שעל שירות טוב ואיכותי שווה לשלם. אני מאחל לו בהצלחה בהמשך, לא פוסל אותו כאדם מאחר ואני לא מכיר אותו. בברכת שבוע טוב,

Yehuda00

New member
גבר כנס...

אם חשובה לך שקיפות ומידע הוגן זה רק הסוכן הנ"ל. כאחד שעובד עם מאיר (ועם ANNA הנהדרת) כבר תקופה ארוכה אני חייב לספר לך שיש שם שקיפות מלאה, כשהם מאתרים מוצר עבורך הם תמיד ישלחו אליך את הלינק של המוכר הסיני כך שתדע בדיוק מהי העמלה שנלקחה, הם יבחרו עבורך את המשלוח הכי מהיר או הכי זול, על כל על פי בחירתך האישית לפי מוצר ספציפי. דבר שלא מצאתי אצל אף סוחר אחר. בקיצור, שוה לנסות.

w2s

New member
תשובות

היי, החברה שלנו עוסקת במסחר אלקטרוני פרוייקטים בתחום האינטרנט, מתן פתרונות לוגיסיטיים לסוחרי אי ביי ופיתוח אתרי מסחר אלקטרוני. מרכז הפעילות שלנו ממוקם בעיר שנז'ן ואני מנהל את הפעילות פיזית מסין למרות שאני מגיע תכופות לארץ לביקורים אישיים ועסקיים. אנו שמים דגש על שירות אישי המותאם לצרכי הלקוח ולכן אנחנו לא עובדים על בסיס פלטפורמה אחידה ושבלונית. אחת הפעילויות שלנו הוא שירות סוכן קניות בטאובאו ייעודי לישראלים הבא לתת מענה לצרכנים ישראלים המעוניינים לקבל שירות אישי עם תמיכה בעברית והתאמה לצרכים שלהם. אני לא מפרסם את השירותים שלנו בפורום אלא אם כן משתתפים אחרים העלו שאלות רלוונטיות ומבקשים מידע בנושא. למידע נוסף ניתן ליצור קשר בפרטי. בברכה,

generala

New member
ת

לא התווכחתי על אופן ההזמנה אלא על פשטותה. אני עדיין חושב שזה מאוד פשוט להזמין שם אם יש לך חשבון (ועמידה בתנאי התשלום), ברור לחלוטין ש-taobao שולחים בתוך סין בלבד. משהו קצת מוזר לי.. באתר רשמת(ם) שיש בחורה נחמדה בשם Anna שיושבת בסין ויודעת אנגלית ברמה מעולה אשר מבצעת את ההזמנות במחירים טובים ופרסמת(ם) את ה-MSN \ MAIL שלה באתר. איך זה מתיישב עם יצירת הקשר עם ישראלי בעברית ?

w2s

New member
מה בדיוק מוזר ?

אני בעלים של חברה שמספקת מספר שירותים. אנה היא האחראית על שירות סוכן קניות בטאובאו בחברה... היא דוברת אנגלית וסינית ואני דובר עברית. מה לא מסתדר לך פה ?

generala

New member
כי

כי חשבתי שאצלכם היתרון זה שאתם מתעסקים עם הסוכנים ולא שלקוח שלכם צריך להתעסק ישירות עם הסוכן, אחרת אין הבדל אם לקוח מוצא סוכן סיני דובר אנגלית לא ?!

ozitex

New member
יופי של תקשורת..

הגי הזמן לעלות שלב ביחסים שלכם..טלפון יהיה עניין הולם בשלב הזה..

generala

New member
חוץ מזה

הוגשה בקשה לגט אבל לא אושר עדיין מהצד השני

למעלה