קנייה בEBAY ???

fishyman

New member
קנייה בEBAY ???

שלום לכולם. אחרי שחיפשתי לקנות את אחד ממכשירי האנדרואיד בחנות פרטית כלשהי ( בחברת הסלולר מאוד לא משתלם לי), הגעתי למסקנה שבכל חנות יש פאק אחר. בחנות אחת אין אחריות, בחנות השניה יש אחריות אבל החנות עצמה נמצאת בעיר אחרת וזה סרבול להגיע אליה, באחת המכשיר מגיע בלי עברית ובשניה הוא פתוח רק לסלקום... לאחרונה התחלתי לברר על קנייה באיביי. אם המחיר בחנות פרטית משתלם בהרבה מחברה סלולרית, אז איביי משתלם בהרבה מחנות פרטית. המחיר כולל המכס יוצא בכמעט חצי מחיר ממה שאני משלם בחנות פרטית (אז נכון שאין אחריות אבל עם מחיר כזה זה שווה). אם ניקח לדוגמא את הגלקסי, או את הנקסוס (ברור שעדיף להזמין את הנקסוס אם יש כסף לזה), אתם הייתם ממליצים להזמין דרך איביי? סה"כ הבנתי שהמשלוח די מהיר, וגם מאוד אמין אם מזמינים אותו מחברה מסודרת (לא יד שניה מן הסתם) והכי חשוב המחיר מצויין. ברגע שבאמת הזמנתי דרכם, מה נשאר לי לעשות? לפרוץ את הפלאפון שהוא יהיה למעשה סים פרי ולהתקין לו עברית נכון? תאלכס ברגע שעשיתי את זה, אז זה למעשה כמו כל מכשיר שהייתי קונה בארץ במלא כסף.. השאלה שלי היא, האם יש כבר פריצה לאנדרואיד 1.5 ו 2.0 שזמינה להורדה לכולם? או שאני צריך איזה האקר תותח שיעשה לי את זה? והאם ההתקנה פשוטה, ובכלל האם אתם ממליצים... תודה מראש!

כמה דברים

1. מה זה חצי מחיר? המחירים בחנויות בארץ סבירים, הייתי מציע לך לבדוק אם המחירים שנותנים שם לא זולים מידי, זול מידי? עלול להתגלות כזיוף או עוקץ שבסוף לא תקבל כלום. 2. מיסים, על מכשירים סלולרים משלמים 34 אחוז סה"כ על מחיר המכשיר+המשלוח, בסופו של דבר המכשיר יגיע אליך ויעלה לך כמעט כמו לקנות בארץ. 3. לא לקנות גלקסי, זה מכשיר די עלוב וגרוע, עדיף להשקיע אחד ממכשירי הHTC שטובים מאוד בתחום האנדרואיד, לא חייבים הכי יקרים, למשל hero מכשיר מצויין. 4. לכל מכשיר כיום ידוע לי שאפשר לפרוץ ולהתקין עברית, גם לשדרג את רובם למערכת הכי חדשה.

Ccyclist

Well-known member
תוודא שזו חנות ולא מישהו עם פלאפון שנדפק

יש חנויות שמוכרות בזול דרך איביי, ואז רשום בדרך כלל שיש עוד X מהפרט הנמכר. קנייה מאדם תלוייה מאד בהגינות שלו וכשזה מגיע למוצר טכנולוגי תמיד יש סיכוי שמשהו לא בסדר עם המצור. לפני כמה שנים קניתי מסך מחשב דרך איביי, זה היה לפני כל-כך הרבה זמן שזה היה מסך קופסאתי מהסוג המיושן, אבל היתה לו "בעיה" בעיני המוכר - התצוגה כולה היתה צהבהבה חומה (כמו נייר ישן). למזלי כל מה שהיה צריך לעשות היה לשנות מצב בתפריט והמסך היה מושלם, אבל המוכר מכר את המסך באיביי בגלל ה"תקלה" הזו...

fishyman

New member
קודם כל תודה

ברור שאם אני קונה דרך איביי אז דרך חנות ולא דרך אדם פרטי.. מה לגבי הHTC HERO? לדעתכם הוא עדיף על הגלקסי? לגלקסי אין מסך טוב יותר שמגיב טוב יותר? מה ההיתרונות של ההירו על הגלקסי חוץ מבלוטוס? האם אפשר להתקין על ההירו גירסת אנדרואיד חדשה יותר כגון 2.0 או 2.1? או שזה כמו הגלקסי שלא ניתן? ואם כן, לאחר עדכון הגירסה צריך להתקין לו מחדש את העברית נכון?

DroidMagic

New member
רק לא גלקסי

תתרחק מהגלקסי, זה מכשיר שניראה יפה על הנייר אבל בפועל יש לו המון בעיות. אפשר לעדכן לו גרסה (עם הרבה אילוצים) אבל זה לא יפתור את הבעיות. מה שכן, המסך שלו אכן איכותי :) ניתן לעדכן גרסה לHERO ויוצאים עדכונים רשמיים מדי פעם. יש גם עדכונים לא רשמיים אבל זה כבר לחובבי התחום. כן, צריך להתקין עברית מחדש לאחר עדכון גרסה, אבל זה תהליך פשוט יחסית. אתה יכול למצא מדריכים מפורטים בנושא.

למעלה