קנייה ומכירה בין חברי הפורום.

GrEeNwOmAn

New member
קנייה ומכירה בין חברי הפורום.../images/Emo175.gif

כל אחד כותב מה הוא יכול למכור מהציוד שלו, ומה הוא צריך לקנות? המטרה- שנקנה דברים במחיר מוזל. וחבר'ה תיהיו רציניים. -------------------------------------------------------------

GrEeNwOmAn

New member
צ'לי.../images/Emo25.gif../images/Emo175.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo29.gif../images/Emo19.gif

מכירה- מגפיים צ'אפס כפפות קסדה מכנס רכיבה נעלי רכיבה קנייה- דורבנות-? לא בטוח... אבל תרשמו למי שמוכר.

JustAlona

New member
למישו יש דורבנות ווסטרן

קטנות/בינוניות, במחיר מוזל

למכירה...

צ'אפסים חדשים לגמרי לגמרייי!!!! פעם אחת לא לבשתי אותם.. הם קטנות עלי.. ואלו צ'אפסים שחורים של דפנה.. הסגירה עם סקוץ', הם חדשות, יפות ובמצב חדיש לגמרי.. במחיר של 70 ש"ח והם עלו 130...

מן כזה עור הפוך חלק... אני יכולה...

לצלם תמונה שלהן ולשים פה.. ומבחוץ זה כזה עור.. ומבפנים יש כזה בחלק של הרגל מין ריפוד כזה... הייתי לובשת אותן אם הן היו נסגרות על הרגל
...

GrEeNwOmAn

New member
הכי טוב...../images/Emo175.gif

זה לחלק את הסכום של המוצר ב-2, ואז את מוכרת בחצי מחיר... נגיד הצ'אפס של דרור, 65=130:2, אז גם היא מוכרת אותם ב-70 זה לא נוראי!

כי הן חדשות לגמרי.. זה לא שלבשתי...

אותם פעם אחת או פעמיים ויותר ואני מוכרת אותן משומשות.. אני אף פעם לא לבשתי אותן.. הן עדיין בצורה של השקית שהן היו בה...

bitonano

New member
נעלי רכיבה !!!!!!!!!!!!!!

מידה 42 וחצי ניראות כמו חדשות של בלייסטונס צבע שחור חום....

אני צריכה מגפי רכיבה ווסטרן

מידה 43 (צריל שתי מידות גדולות יותר) אני לא בטוחה עדיין אם אני מוכרת אותם אבל יש לי דורבנות ווסטרן בינוניות ואני גם רוצה למכור את המגפיים שלי אבל אני מוכרת אותם רק כשיו לי מגפיים הם חומות מידה 42 אני יצלם אותם ואני ישלח הם עלו לי 600 שקל ואני כנראה ימכור אותם ב 250 -300 וזהו אם אתם רוצים עוד פרטים\תמונות תיצרו קשר איסיקיו : 165029337 אימייל : [email protected] פלאפון : 058225077 ברוס בתמונה

למעלה