קנייה ראשונה

orenB27

New member
קנייה ראשונה

שלום! לפני כמה ימים ביצעתי רישום לebay וקניתי מוצר.כמו כן פתחתי חשבון בpaypal באמצעות כרטיס אשראי. עכשיו לשאלתי:האם הpaypal מבצע בעבורי את התשלום וגובה דרך כרטיס האשראי או שאני צריך לתת הוראה? כי אם כן אז לא נתתי וזה אומר שלא שילמתי בעבור המוצר?... כמו כן קיבלתי מהמוכר הודעה על כך שהוא שלח את המוצר ,האם אני צריך להגיב להודעה זו? בעיקרון מה שעשיתי היה לקנות את המוצר ובעצם מהרגע שראיתי כי אני הוא ה"זוכה" לא עשיתי כלום. אודה לכם על התייחסותכם ועזרתכם..תודה!

ranzz

New member
אתה יודע אנגלית ?

בדף המכירה, לאחר שכתוב שאתה זכית בה, יש לך אפשרויות של "לחץ כאן כדי לשלם" כולל לינק ל PayPal שישלם ישירות על המכירה הזאת. אפשר גם להגיע לשם מדף ה My eBay, מהמייל שקיבלת על הזכיה, ומעוד מגוון מקומות... אבל מן הסתם, ששום דבר לא שילם בשבילך אוטומטית על שום מוצר וזה גם אף פעם לא יקרה.

orenB27

New member
יודע גם יודע...

אגב אני גם יכול לתת שיעורים אם אתה צריך... רק מה לא זכרתי מה בדיוק עשיתי בקנייה הזו בגלל זה לא הייתי בטוח.ניכנסתי לאתר של pay-pal שם לגבי הקנייה הזו היה רשוםtransferd completed כך שאם אני מבין נכון (אנגלית...חחחחחחח)אז הכל בסדר ונירגעתי.בכל אופן תודה רבה על התשובה יישר כוח!

למעלה