קנייה ראשונה

מאור143

New member
קנייה ראשונה

לאחר שהצעתי, וזכיתי - מה בדיוק קורה ? יש לי חשבון פייפאל, האם התשלום נסגר ביני לבין המוכר? בהודעות פרטיות ? ועוד שאלה ... אם אני מציע, ומתחרט ... הבנתי שאי אפשר ממש לבטל הצעה ... אבל אם בכלל לא הכנסתי פרטי כרטיס אשראי, ו-PAYPAL מה כבר יכולים לעשות לי ? למחוק את החשבון ? כי אני כרגע מוביל בהצעה, בלי שום פרטים .. נרשמתי בפרטים רגילים וזהו. ושאלה אחרונה - אני מחפש IPOD NANO 4GB ויש כ"כ הרבה מכירות ... ממכירות של BUY IT NOW ב-70$ עד מכירות שהגיעו במכירה פומבית עם 30 הצעות ל-150$ ... אני לא מוצא הבדל בין הגרסאות ... של מה שמוכרים . מה ההגיון ?

ניסיון לענות...

כעקרון, הצעת ביד מחייבת אותך. אבל אתה צודק שבמידה ולא תשלם לא ידפקו לך בדלת ב-3 בלילה. אבל: 1)כנראה שאתה תקבל פידבק שלילי ואיביי ייחסו לך גם זכיה במוצר שלא שולמה (שזה יותר גרוע כקונה) ולהתחיל באיביי עם פידבק של -1 זה בעצם לסיים את הקריירה באיביי לפני שהיא מתחילה. 2) היוזר שלך רשום תחת ישראל, ואנחנו מנסים (בכוח) לקדם את שם ישראל בעולם כאנשים אמינים...פעולה כפי שאתה מתאר רק תוציא לנו שם רע. אתה יכול לבקש מהמוכר לבטל את ההצעה בטענה שהתבלבלת, הוא יכול להסכים. לגבי ההבדלים בין המוצרים, יתכן ומדובר על חיקוי ומקורי...

מאור143

New member
לא אמרתי שאני מתכוון לעשות את זה,

פשוט הייתי בטוח שמתי שאני יציע, הוא יבקש כרטיס אשראי / חשבון Paypal ישר, בדיוק כמו שקונים באתר קניות רגיל ... פתאום ראיתי שלא ביקש כלום ... פשוט הציע . אם אתה יכול לעזור לי: איך לעזאזאל אני אמור לדעת אם זה מקורי או לא ? http://cgi.ebay.com/Apple-Ipod-Nano-Second-Gen-Blue-4-GB-MA428LLA-MP_W0QQitemZ220107364065QQihZ012QQcategoryZ73839QQrdZ1QQcmdZViewItem EBAY זה לא שוק ... או שכן ? יכולים למכור לי מזויף ? זה מארה"ב... אין שם הרבה זיופים (??)

מקורי או לא זו השאלה...

אין לי מושג אם זה מקורי או לא ואני גם לא יודע להבדיל ביניהם כשהם אצלי ביד (פשוט אין לי ipod וכנראה שגם לא יהיה לי...). זיופים יש בכל העולם, רובם מגיעים מסין, אבל הם יוצאים לכל המדינות בעולם, ואולי בעיקר לארה"ב. שאלת את עצמך פעם למה יש חיקויים? אם יש מוצר שיש לו ביקוש גבוה למרות המחיר הגבוה שלו (לא כלכלי לעשות חיקוי לכוס פלסטיק חד-פעמית)...שם שווה ליצרן (הסיני) להשקיע בחיקוי...החיקויים מוצאים את דרכם לשווקים בהם יש ביקוש גבוה למוצר המקורי! אם תקנה ישירות מסין, סביר להניח שלא תקבל מקורי, אם תקנה מארה"ב סביר להניח שתהיה בבעיה ולא תדע מה אתה קונה. האם זה באמת עד כדי כך משנה? אפשר לחשוב איזה טכנולוגיה מיוחדת יש ל-apple שיצרנים אחרים לא יודעים לעשות. סתם מיתוג גבוה שאתה משלם עבורו פי כמה וכמה...

והוא גם חדש בתחום המכירה...

יש לו רק לקוח אחד, כל השאר זה מוצרים שהוא קנה. קח זאת בחשבון כשאתה מתכנן לקנות אצלו... אני הייתי מעדיף לשלם קצת יותר ולקנות ממישהו שעוסק במכירות ולא עוסק בקניות.

איך לקנות IPOD

שים לב לדברים הבאים: 1. שרשום שהיצרן IBM. כל אחד יכול לכתוב IPOD אבל רק של IBM הוא המקורי. 2. ודא שרשום NEW IN THE BOX או בקיצור NIB. זה אומר שזה חדש לחלוטין ולא היה בשימוש. 3. ודא שאתה מקבל את האחריות לשנה ש-IBM נותנים. בכל שאר המקרים או שמדובר בחיקוי או שמדובר במוצר שאינו חדש/משומש/REFURBISHED . אני באופן אישי קניתי IPOD NANO לפני כחצי שנה. קניתי מה שנקרא REFURBISHED שזה אומר "כמו חדש" , אחד שעבר תיקון קל. עלה לי כמה עשרות דולרים פחות מחדש ועד היום לא עשה שום בעיה ואני מאוד נהנה ממנו. לשיקולך. בהצלחה.

מאור143

New member
תודה, שתי דברים ...

א. זה לא Apple ? ב. כמה עלה לך ה-IPOD? אתה יכול לתת לינק לכמה מכירות מומלצות? תודה

למעלה