קנייה| שווה לחכות ל PS Neo ? והמלצה לגבי מסך טלויזייה

Shaysony11

New member
קנייה| שווה לחכות ל PS Neo ? והמלצה לגבי מסך טלויזייה

שנים שלא נגעתי בקונסולות למיניהם, 6-7 שנים לבערך...
ויש לי חשק חזק לחזור, בדיוק שאני מברר לגבי מחירים נתקלתי במקרה שעוד חודשיים יוצאת קונסולה חדשה בשם PS NEO

השאלה הנשאלת היא האם שווה לחכות ומה באמת ההבדלים ביניהם?
והשאלה השנייה מן הסתם בשביל חוייה מקסימלית אני חייב טלויזייה חדשה מהישנה שיושבת לי בסלון כבר 10 שנים (והיא גם קטנה 32 אינץ יחסית).
התקציב שלי למסך טלויזייה הינו 3,500 - 4,000 שקלים, מה אתם ממליצים ?
לגבי הגודל נראלי לי בין 48 אינץ ל 55 יספיק

הניאו לא בהכרח יוצא ב2016 יש סיכוי לא קטן שהוא מרץ- מאי 2017

חודש הבא נהיה יותר חכמים. כרגע לגבי היציאה שלו אז מומלץ לפחות לחכות עד ספטמבר ואז נדע עד כמה השיפורים של הניאו מצדיקים את הרעש שלו.

אני אישית מאמין שהוא יגיע ב2017, לפני כמה ימים הייתי אופטימי שהוא יגיע בפברואר 2017 אבל יש יותר ויותר סיבות שמשכנעות אותי שאפילו אז הוא לא יגיע.

ככלל, אני ממליץ לכל מי שלא רכש PS4 לחכות לניאו, לפס4 יש כמה habits נורא מציקים (רעש של מטוס סילון, נטיה לזרוק דיסקים באקראיות וגם אם אתה משחק רק דיגיטלית הרעש של הכונן עד ישגע אותך) בהנחה והניאו יפתור את הבעיות האלה, השיפורים הגרפים שלו עם רק הדובדבן, הניאו זה שידרוג שכדאי לכולם לעשות.

הסיבה היחידה שאני מתלבט לגבי השידרוג היא שבארץ אין לנו תוכנית trade in נורמלית כמו בארצות הברית, ככה שזה לא קל למצוא קונה לפס4 משומש כמו שם.

אז אני מקווה שיש לך כוח לחכות כי זה ישתלם לך בגדול.

הניאו ישרת אותך כמו שצריך מ2017- עד סוף 2019 תקופה בהחלט מכובדת לדגם משודרג שיוצא בתקופת אמצע החיים של הפס4.

בטלווזיה? הכל יהיה בסדר פשוט תקנה אחת שהיא 1080P וכשאתה משחק עליה תשים את התמונה על מצב סטנדרטי לא "game " לא "סינימה" וכל החרא הזה.

הפעם היחידה שאתה רוצה לשחק על מצב "game " זה רק ואני חוזר, רק אם אתה מתכוון לשחק משחקים כמו באטלפילד/COD/סטריט פייטר/טקן. שמרוויחים מהמצב הזה.

ואחר כך תחזיר למצב הסטנדרטי.

למעלה