קניין מדיה בID VENTURES

martin1981

New member
קניין מדיה בID VENTURES

שלום רב,
הוצעה לי משרה בחברה הנ"ל. אין לי שמץ של ניסיון בתחום , גם לא השכלה. אפילו מהות התפקיד לא מאוד נהירה לי (הבנתי שזה קשור למכירה/רכישה של שטחי פירסום באתרי אינטרנט).
הם הציעו שכר יחסית גבוה לנהוג במשק, אבל זה לא מריח לי ככ טוב... הם פנו אליי בגלל ידיעת שפה זרה כשפת אם ולא מסיבה אחרת.

ניסיתי לברר על הרכב השכר מול נציגת משאבי אנוש ללא הצלחה.

יש לי כבר משרה עם אופק ניהולי ומקצועי אך שכר פחות באופן משמעותי.

השאלה היא האם יש עתיד בתחום. אני, בכל זאת, בוגר תואר שני במנהל עסקים(בהצטיינות) ותואר ראשון ריאלי , בן 34...כבר לא ילד....

דעתכם בנידון לגבי תפקיד /מהות המשרה/אופק לעתיד?

זה פורקס

אם אני מבינה נכון מדובר בחברת פורקס. ואם אכן כך הדבר - ממליצה לך להתרחק.
שוק הפורקס הולך כל הזמן על הגבול הדק בין לגיטימי ללא לגיטימי. זה בעצם סוג של הימורים, כאשר אתה גורם לאנשים להשקיע במשהו שאין להם שום סיכוי להרוויח בו, כאשר אתה משכנע אותם שמדובר במשהו כביכול מקצועי.
אני מאמינה שבקרוב הרגולטור יקשיח עוד יותר את התנאים, והשוק לא יצליח לעמוד בזה.
אתה מוזמן, לדוגמא, לקרוא את זה: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000984886

martin1981

New member
היי

החברה הזו לא עוסקת כלל בתחום הפורקס והאופציות הבינאריות.

אולי השם מטעה אותכם אבל זה לא ADVENTURES , אלא ID VENTURES

avico2591

New member
אם זה קשור לתחום של טיסות לחו''ל ופרמידה,

עדיף להתרחק מזה,
פעם ניסו להכניס אותי לא הסכמתי בכל מקרה.

אתה עצמך מבין במה הם עוסקים?

אני מוצאת רק את האתר של idi ventures. שזה שי בוודאות פורקס.
אם מדובר במשהו אחר, אנא שלח את האתר שלהם ואנסה לעזור לך להבין במה מדובר. אתה יכול להסביר במה הם עוסקים?

martin1981

New member
לדפנה ואחרים

תודה רבה. זה אכן פורקס. הייתי בראיון. ניסו לדחות את תחום העיסוק עד לסוף הראיון. חבל שלא הקשבתי לכם, והגעתי לראיון בכיליון עינייים. זה ממש פורקס. שה אומנם עסק חוקי, אך וודאי לא מוסרי. חבל שהטריחו אותי להגיע ולא יידעו אותי. תוגה לכולם!

למעלה