|קניית אופנוע

shaq12

New member
|קניית אופנוע

היי מספר שאלות אני עובד בארהב עם ויזת l1b ברשותי רכב חברה שכור והנני מעוניןלרכוש גם אופנוע הsocial seurity in ma state מהםהסידורים שעלי לעשותבסטוס שלי האם אני חיב לרכוש את האופנועבמדינה בה אני רשום? האם ברשותי רישיון בינל האם זהמספק והאם הגלה של עד 500סמק ברישון הישראלי מחיבת אותי?

לא מספיק

אם אתה על H1B אתה לא תייר ולפי החוק אתה חייב להוציא רשיון מקומי במדינה בה קבעת את מגוריך. זה אומר שאתה לא יכול להיות RESIDENT בארה"ב כמו שאתה היום ולנהוג עם רשיון נהיגה זר על אופנוע ללא הגדר אופנוע ברשיון אמריקאי.

Boston Guy

New member
אתה איש עיתונות???

ויזת I היא ויזת איש תקשורת. אז איך זה שלא הבנתי מההודעה שלך כלום??? לא הבנתי באיזה STATE אתה גר. לא הבנתי איזה מין רשיון אתה מחזיק (בינלאומי של ממס"י או ישראלי) לא הבנתי אם יש לך או אין לך SS#, ומה עניין "MA" לשאלתך... מה זאת אומרת "במדינה בה אני רשום"???

טל ר

New member
גם אני לא הבנתי דבר ולכן לא עניתי

אבל אני חושב שהוא כתב L1B (ה-L היתה Lower Case).

למה שלא תלך ל"משרד הרישוי" המקומי

ותשאל את כל השאלות שלך שם? הם יתנו לך את המידע הכי אמין והכי עדכני לגביך, או לחלופין תלך למקום בו אתה יכול לרכוש אופנוע ותשאל אותם מה הם צריכים. חברה שלי קנתה רכב בטקסס לא מזמן עם תעודת רשיון בינלאומי. בהצלחה.

טל ר

New member
אחלה נקודה

זוהי לדעתי הנקודה העקרונית ביותר, והיא קולעת לעניין שהוא לדעתי יסודי מאוד ב-Netiquette. לפני שאתה מבקש אנשים למצוא בעבורך אינפורמציה, עליך להתאמץ מאמץ סביר על מנת לאתרה בעצמך. טל.

למעלה