קניית אופניים למתחיל עד 2000 שח כולל כל הציוד

taptap11

New member
קניית אופניים למתחיל עד 2000 שח כולל כל הציוד

שלום לכולם,
אני מעוניין לקנות אופניים למתחילים, מתכוון לנסוע פעם/פעמיים בשבוע בשטח (שבילים בשדות, יערות עם קצת חצץ וכו') וכמה פעמים בשבוע בשטח עירוני (אספלט), רכיבה להנאה בלבד בשלב זה ולא כספורט.

בחנות שקרובה אליי מצאתי את הדגמים הבאים שיכולים להתאים לתקציב ולמקומות הרכיבה הצפויים (למיטב הבנתי).
1. DIAMONBACK "RESPONSE 29 (יש גם בגודל 27.5 אינץ, אני מניח שאת הגודל אקבע במקום) - מחיר 1600
2. HARO FLIGHTLINE ONE 29 - מחיר 1700
3. DIAMONBACK "OVERDRIVE 29 - המחיר של אלה בחנות הם 2000 שח ככה שזה לא משאיר עודף לציוד, אז הם בערך בעדיפות אחרונה אלא אם כן תגידו שהם בכמה רמות מעל האחרות (קראתי עליהם ביקורת טובה)
4. DIAMOND BACK "OUTLOOK 26 - מחיר 1300.

הכי חשוב לי שלא יהיו תקלות כמו שברים ומינימום פנצ'רים וכו'...(לא להגיע למוסך)

ציוד היקפי נחוץ ממה שאני מבין זה קסדה, כפפות, משאבה (למה בדיוק צריך משאבה לדרך?), וקראתי באתרים אחרים שמומלץ גם כל מיני ערכות (כמו אולר) לטיפול בתקלות שונות...באמת נחוץ לרכיבה של 10-15 ק"מ בשטח(עירוני/שביל) ?

דבר נוסף שאני רוצה לדעת זה מה עליי לדעת :), בנוגע לתיקונים ותקלות שיכולות לקרות בכל הקשור לרכיבה על אופניים (מבחינה טכנית, פנצ'רים, שרשרת שנופלת היו מהבעיות הנפוצות בילדות,ואני מעוניין לקנות אופניים שבהם זה יקרה מעט מאד או שלא בכלל)

(אני גם קורא את המדריכים של הפורום בנתיים)

תודה רבה לעוזרים!

steiff

New member
You get what you pay for

המפרט של הארו עדיף למעט המעצורים. מעצורי חישוק במקום מעצורי דיסק.

המזלג של הארו זהה למזלג של הדגם היקר של דיאמונדבאק וזה גם המזלג שאני ממליץ עליו. הדגמים הפשוטי יותר של דיאמונדבאק מצויידים במזלג פשוט מאד. פשוט מדי.

אין מקום לחשוש משבר. אופניים לא נשברים כל כך מהר. ממילא השלדות כמעט זהות וההבדלים הם באביזרים.

פנצ׳רים לא קשורים באופניים אלא בקוצים שתפגוש בדרך. כדי למנוע פנצ׳רים משתמשים בצמיגים עם חומר הגנה או שמתקינים מערכת טיובלס.

ציוד:
קסדה
כפפות
מכנסיים מרופדים (אופציה)
משאבה (לנפח את הצמיג בדרך אחרי שתיקנת את הפנצ׳ר בשטח או אחרי שהחלפת פנימית).
פנימית חלופית (עם חומר נגד פנצ׳רים).
אולר כלים לתיקונים וכיוונים בדרך. כולל ״כפיות״ לחילוץ הצמיג מהחישוק
ערכת תיקון פנצ׳רים לדרך שכוללת מדבקות ודבק.

taptap11

New member
אז הארו? גם עדיף חוץ מהמעצורים וגם זול יותר(?)

סתם לידע כללי, מה ראית במפרט שהוא עדיף בהארו? (וכמה זה משפיע באופן כללי)

שוב תודה

shangu23

New member
האופציות שציינת מאוד דומות אם לא זהות

אין הבדל תהומי בין הזוגות. צמצם את הבחירה לשני הזוגות הראשונים שהזכרת, קח את שניהם לרכיבת מבחן ותחליט מה נוח לך יותר, וגם מה יפה יותר לעין... בעודף קנה את הציוד המינימלי הנדרש, עליו כבר קראת, וצא לדרך. קח בחשבון שלאחר הרכישה תצטרך ממילא להגיע לחנות שוב לעשות כיוונים והתאמות באופניים, זה נורמלי וקורה בכל זוג. הייתי מציע לך בנוסף להכנס קצת ליוטיוב וללמוד איך מחליפים פנימית במקרה של פנצ׳ר ואיך מתאימים את תנוחת הרכיבה על האופניים באופן כללי, כדי שההתחלה תהיה חלקה יותר

למעלה