קניית איפור מחו"ל באינטרנט

שרון5252

New member
קניית איפור מחו"ל באינטרנט

1. . האם האתר IHERB הוא אתר אמין לקנייה?
2. בקניית איפור מחו"ל דרך האינטרנט, מאיזה סכום משלמים מיסים?
3. האם ויזה לוקחת עמלה על שימוש ב-PAYPAL ואם כן כמה?
4. האם יש עוד מיסים שצריך לשלם בקנייה מחו"ל לארץ (מלבד דמי משלוח)?

תודה

טאניה1

New member
הי אני יכולה לענות לחלק מהשאלות

היהר אתר מאוד אמין הזמנת ממנו כמה פעמים רק לחכות לוקח חודש

lirone9

New member
הזמנות באינטרנט

קצת לגבי מה ששאלת:
iHerb נחשב לאתר אמין יחסית. אני הזמנתי משם פעמיים ולא הייתה לי שום בעיה איתם. אם את מזמינה אני ממליצה מאוד על המברשות של ריל טכניק, מעולות! (מוזמנת לקרוא עליהן בפוסט שפרסמתי).
ברכישת איפור מהאינטרנט משלמים מיסים על סכום של מעל 75$. כלומר, את יכולה לקנות עד 74.99$ כולל המשלוח כדי להימנע ממיסים. מעל 75$ ועד 325$ צריך לשלם מע"מ שזה 18% ומעל 325$ מתלווים מיסים נוספים על כל הרכישה. אני חושבת שאם דמי המשלוח לא גבוהים במיוחד (כמו באייהרב שהם 4$ סה"כ) עדיף לפצל חבילות ולא לעבור את ה75$ דולר להזמנה. (להמחשה, את יכולה לקנות עד 70$ של מוצרים + 4$ משלוח כדי להימנע ממע"מ).
אני לא יודעת לגבי הנהלים של פייפאל וויזה, סורי... תצטרכי לברר מולם (את יכולה להתקשר לשירות לקוחות של ויזה או לנסות לברר באתר שלהם).

עצה אחרונה - תיזהרי, שופינג באינטרנט זה ממכר! תהני

לשלאתך...

1. אמין ביותר... הלוואי על אתרים בישראל להיות כאלו אמינים ושירותיים.
מצ"ב קישור לפוסט הסבר על האתר: http://missglitters.blogspot.co.il/2014/01/iherb-1review.html

2. בהזמנה מעל 75 דולר (כולל משלוח) יתכן ותצטרכי לשלם מע"מ של 18% על סך הקניה. למה ייתכן? כי יש מצב שלא תצטרכי במידה והחבילה שלך לא תבדק במכס...
מכס משולם בקניה מעל 325 דולר.

3. יש עמלה קטנה מאוד. תלוי באיזה שע"ח הויזה שלך. זה גם משנה אם יש לך ויזה דולרית או ויזה עם יורו ואז יש המרה נוספת.
בואי נגיד שעל הזמנה של קרוב ל-704 אני משלמת עמלה בסביבות ה1-2 דולר.

4. מע"מ מעל 75 דולר, מכס מעל 325 דולר, ויש עוד כל מיני עלויות כמו שחרור מהמכס (אבל זה מעל 75+)

מהנסיון שלי אייהרב לא אמין כלל

החבילה שהזמנתי מעולם לא הגיעה אלי ולא קיבלתי שום שירות משירות הלקוחות, מלבד מענה אוטומטי. 50$ שהלכו לפח.

את עלולה לשלם מע"מ על הזמנה מעל 75$ - זה קצת עניין של מזל אם החבילה נתפסה במכס או לא, אבל לא שווה את ההימור בד"כ.

יש עמלה לא גבוהה של ויזה, בגלל ההמרה, אבל הכי טוב זה לבדוק מולם.

למעלה