קניית בית בארה"ב

• פותח הנושא billc
  • פורסם בתאריך

billc

New member
קניית בית בארה"ב

אני רוצה לקנות בית אולי townhouse יש לי מושג בערך איפה השאלה איך אתה ממליצים לגשת לעניין: יש את הרעיון של Foreclosure (אדם שהלווה כסף מהבנק או חברה אחרת ולא מסוגל לשלם, אז הבנק מוציא למכירה את הבית) בדרך כלל יוצא הרבה יותר זול. אילו אתרים(INTERNET) אתם ממליצים להשתמש כידי למצא דברים טובים גם אם זה כרוך בתשלום. הערות: 1.יש לי סבלנות אבל אני החלטתי לקנות בית בארה"ב זאת אומרת שאני יכול לחכות למציאה. 2. נניח שיש לי את הכסף לקנות את הבית . האם שווה לשלם בתשלום אחד או בכוונה לקחת משכנתא כי ידוע שיש הטבות מבחינת מיסים לאדם שלוקח משכנתא אם יש עוד נקודות שאתם רוצים לשתף אותי אודה לכם מאוד

billy milligan

New member
משכנתא

מבחינה כלכלית תמיד כדאי לקחת משכנתא ולהשתמש בכסף של אחרים כדי להשקיע בהשקעה שלך. לומדים את זה בכלכלה א באוניברסיטה. הסבר קצר על רגל אחת: תעשה חישוב כמה ריבית אתה יכול לקבל על הכסף שלך, ותדאג שהריבית על המשכנתא (סביר להניח בהתאם לגודל ההלוואה) תהיה פחותה מזו. אח"כ עוברים לחשבונאות מתקדמת ומבררים כמה הטבות מס אפשר לקבל על המשכנתא ופחת על הדירה וכו, אבל בשביל זה מומלץ לקחת רואה חשבון מוסמך. חוץ מיזה עוד עיצה תנסה למצוא חבר שמבין בבנין (מהנדס, בנאי, או כל מה שקרוב) שיבוא לראות את הבית איתך - זה עוזר המון למנוע הפתעות. בהצלחה

almiami

New member
אפשר להביא בעל מקצוע מוסמך

שבודק את הדירה ומכין דו"ח ליקויים. אם אתה סוגר מראש עם המוכר שהוא מוריד לך את עלות הליקויים, זה יוצא בדרך כלל כדאי. בהצלחה

יובית

New member
לקרוא טוב טוב את החוקים של ה-CC&R

כן, אלא החוקים הנוקשים של ועד הבית (ויש בו המון דפים). ליקרוא בין השורות ושלא תגיד אחר כך שלא ידעת. אתה יכול לגלות שם עד מתי מותר לך לעשות רעש או לשמוע מוזיקה. ואם בכלל מותר לך לצאת למרפסת, או איכן להחנות את המכונית אם אין לך חנייה צמודה. תבקש על חשבון המוכר ביטוח לשנה על הבית על חשבונו. זה משהו בסביבות ה-300 דולר. כך שאם תגלה במשך השנה בעיות במיזוג אויר, חימום או בדלת הגרג, הם צריכים לתקן בלי תשלום מצידך. תברר מה הם מכסים. אם אין לך חנייה צמודה לבית, תברר איכן היא. אולי איזה שכן ותיק דאג לסדר לו את החנייה שאמורה להיות שלך בנירות ולהעביר את זה אליו. תבדוק את מצב הכספי של ה-H.O.A., אם יש לך כזה. שלא יעלו לכם את מיסי הועד כל כמה חודשים. כל העיצות הנל הם בעיקר אם אתה הולך לגור בקומיונטי סגור עם ועד בית. למזלי במקום היום אין לי את הקטע הזה, כי הדבר הראשון שביקשתי מהמתווכת לחפש לי בית בלי CC&R ואז את הדרישות שלי.

billc

New member
תודה ושאלה נוספת

לא נעים לשאול או לחשוב על זה( אבל חייבים) נניח ויום אחד אני אתחתן
ונניח שיש לי כיום פחות או יותר את הכסף לקנות איזה בית. לא עדיף לקנות אותו היום עם כל הכסף לשים אותו על שמי ואז בהסכם הנשואים לומר שבמקרה גירושים( הבית נשאר שלי)

למעלה