קניית בית

ט ל ו ל

New member
קניית בית

מישהו יכול לתת לי טווח מחירים של בית בודדים בישוב... לא דו, ולא רביעייה... תודה, המון!

לארי

New member
../images/Emo82.gif מסקר לא מייצג, את יכולה למצוא

בתים בודדים בישוב בטווח מחירים שנע בין 260,000$ ועד ל 400,000$ (פלוס, מינוס) כתלות בשטח הבנוי ובגודל המגרש כמובן. את יכולה לבדוק בעתונים המקומיים ובלוחות הפורום.

ט ל ו ל

New member
תודנ לארי

עזרת לי. אני מסיקה שאם אין ממש היצע הבתים נחטפים?????? אולי יש עתודות קרקעיות לבנייה צמודת קרקע?

לארי

New member
אכן, אנו "סובלים" מעודף ביקוש והבת

והבתים שמוצעים למכירה , נמכרים די מיידית. אני מציע לעקוב מדי יום אחר הלוחות ומהעתונים המקומיים וגם לעשות סיבוב בישוב להתעדכן בשלטי המכירה, עצמם. כמו כן,ישנה קרקע לשלב ב של הישוב,שלב שיהיה מבוסס על בנייה צמודת קרקע ועל קרקע זאת ועל מצבה נכון להיום, התקיים דיון לא מזמן,כאן, ותוכלי לקבל יותר פרטים מקריאתו.

מחירי בתים בודדים

לאחרונה נסגרה עסקה למכירת בית ירוק ברחוב נחל מודיעין בתמורה לסך של $295,000. מדובר בבית בלתי מושקע בן 6 חדרים על מגרש בשטח של יותר מדונם. אכן מורגשת עליה במחירים עקב הביקוש שעולה בהרבה על ההיצע. בית מסוג זה היה נמכר עד לפני כשנה בתמורה לסך של כ- $255,000 (מחירים של שתי עסקאות שבוצעו ברח' היער לפני כשנה וכשנה וחצי). בתים מסוג בנה ביתך עשויים לעלות סביב $350,000, אף שהמגרש קטן יותר, מאחר וסטנדרט הבניה גבוה יותר. ישנם בתים בודדים מסוג צהוב הבנויים על מגרשים קטנים יותר, וייתכן שמחירם יהיה פחות מ- $295,000. אני מציע לך לבדוק מודעות של מתווכים בעיתון מודיעין ניוז, שם תוכלי לראות את המחירים המוצעים לבתים בודדים בישוב.

למעלה