מתכון../images/Emo71.gif ברווז ממולא
מתכון פושטי להפליא על גבול האז למה לוקחים על זה כול כך הרבה במסעדות נסיתי מספר צורות שלו והגעתי למשהו שבעיניי ....יוצא טוב .... בתיאבון חברה החומרים הדרושים - - - - - - - - - - - - - - - 1 ברווז נקי ( תגידו לקצב הוא ידע איך לנקות ) 3 תפוחי עץ מסוג גרנד סמית 2 כפות דבש 2 כפות פפריקה אדומה מתוקה 1 כפית מלח 0.3 כפית פלפל אנגלי מרוסק אופן ההכנה - - - - - - - - - - - - - - - חותכים את תפוחי העץ ל- 8 עד 10 חתיכות מורחים את בטן הברווז בחצי כף דבש, מפזרים מלח ופלפל מכניסים את חתיכות התפוחים, וסוגרים את בטן הברווז עם קיסמים מורחים את הברווז גם מבחוץ עם פפריקה אדומה והדבש הנותר מכניסים את הברווז לשקית אפייה "קוקי", ואופים .בתנור למשך 35 - 40 דקות בחום של 200 מעלות לאחר 40 דקות אפייה פותחים את ה"קוקי", ממשיכים לאפות וד 10 דקות כדי שהברווז ישחים לפני ההגשה מוסיפים תפוחים טריים בשארית המקום בתבנית