פרות ממליטות הן לא לבשר
הפרות הממליטות, תפקידן לייצר עגלים שיגודלו ויישחטו. את הפרות עצמן "מוציאים" מהעדר רק כאשר הן כבר מבוגרות או לא מתעברות יותר, לפעמים אחרי שבע עגלים לפעמים אחרי אחד. מה שאומר שבשר פרה טוב אין באופן סדיר. הכי טוב לדעתי זה בשר מבכירה, יענו, פרה אחרי המלטה אחת. אבל למצוא כזאת באמת דורש סבלנות וכיס עמוק. בכול מקרה בקר מרעה חופשי לא קיים בארץ, להוציא פרות יוצאות וחולות, אפילו בקר "אורגני" מגדלים במפטמות. ושוב אני אשאל את פותחת השירשור מה רע בבקר "רגיל"?