קניית דירה - מודיעין?!?

סיוונ123

New member
קניית דירה - מודיעין?!?

היי בנות יקרות, אני קוראת פסיבית בפורום, שמאד נהנת. אנחנו זוג צעיר, 5 חודשים אחרי חתונה ורציתי לשמוע את דעתכן לגבי קניית דירה. אנחנו כרגע עובדים במרכז ומחפשים דירה בהוד השרון/ראשון/פ"ת...שבוע שעבר נסענו למודיעין וגילנו שבסכות כסף שישי לנו, שמספיק בקושי לדירת 4 חדרים במרכז, אפשר לקנות דירת גן (!) נהדרת במודיעין. מה דעתכן?

shir 26 26

New member
את קונה את הדירה ואת יודעת מה את..

צריכה...אז מה את בעצם שואלת? איך העיר מודיעין, אני מניחה? אז היא חדשה ואסתטית, ים פקקים בבוקר לתל אביב- כמו מכל מקום אחר בבוקר לתל אביב, ובערב שהכל פתוח, אז מגיעים ממנה מהר לכל חלקי המרכז חוץ מזה, באופן כללי היא נראית לי יופי, אבל זו באמת השאלה הכי אישית בזה במובן שאת צריכה למצוא מקום שיתאים לכם, יותר אישי מטעם בשמלות כלה אפילו...סתם..

dorlim

New member
תשובה של דיירי מודיעין

אנחנו גרים במודיעין כבר למעלה משנתיים ולדעתנו העיר הזו מתאימה בדיוק לזוגות צעירים ואנחנו מחפשים לקנות בה דירה. העיר מלאה גנים, פארקים, חוגים ומה לא.... העיקר להנעים את השהות של הילדים כאן
מכיוון שהעיר חדשה וצעירה התכנון של העיר מצויין והדירות חדשות (גג 6 שנים) ובסטנדרט גבוה מה שמבטיח תמורה גבוהה בעד הכסף. חוץ מזה היא נמצאת ממש במרכז ואפשר לעבוד בי-ם, בת"א, בראש העין ואפילו ברחובות בלי שום בעיה. אגב, אין הבדל בפקקים בבוקר בין השאלה האם להגיע ממודיעין לת"א או מהוד השרון לת"א (בדוק!!!!!!) וכאן לפחות כבר רואים את קצה הרכבת באופק... החסרון (לא מבחינתנו...) הוא המרחק מההורים, שרלוונטי בייחוד כשיש ילדים. בשורה תחתונה אנחנו מאד ממליצים על מודיעין

סיוונ123

New member
תודה על התשובה! נסענו

להתרשם מהעיר ואכן שמחתי לראות שכל זוג שני שרואים ברחוב מחזיק תינוק/סוחב עגלה.... האם את מכירה את השכונות? שמענו שיש בנייה חדשה ב"בוכמן" או ב"קייזר". מכירה?

למעלה