קניית הדיסק החדש

shido8

New member
קניית הדיסק החדש

ברגע שיהיה אפשר לרכוש את הדיסק הרביעי של מלאני אפרסם כאן קישורים, אני אישית הולך להזמין את הדיסק דרך AMAZON . לכל מי שחושב שאני משהו אחר או אחרת , אז טעות בידכם , קוראים לי עידו , אני בן 28 ואני חולה על מלאני כבר יותר מ10 שנים. אני אוהב אותה מאוד עד כדי שיש לי את רוב הסינגלים , אל כל הדיסקים ויש לי תמונה חתומה על ידיה , לאחר שזיכיתי במכרז בתרומתו הייתה לבית חולים באנגליה. מיותר לציין איפה הייתי ב 19 לבפברואר 2001 בערב ....

actimel

New member
אהלן עידו שמחים שהצטרפת

כולנו מחכים לרכוש אותו. אתה מוזמן לקחת חלק בפורום הביתי והמקסים שלנו. זה המקום שתספר קצת על המופע של ה19 בפברואר
ואם תוכל לסרוק לפורום את החתימה זה אחלה!

shido8

New member
שלום אקטימל

אין הרבה על מה לספר על ההופעה הדהימה בסינרמה , אני אישית עמדתי ביציע (שם הייתה הראות הטובה ביותר ) ואני זוכר בעיקר את האנרגיות , את מה שזרקו עליה (פרחים בובות ועוד...) ושהיא ניסתה שירים חדשים שחלקם אני חושב הופיעו בדיסק השני. אני אישית מקווה שהקיץ מלאני תעשה סיבוב הופעות מכיוון שאני בקיץ באירופה , הולך לראות את מופע האיחוד של ג'ינסיס בברלין (יש לי כבר כרטיס להופעה ) ואם ייצא שנניח היא תגיע לגרמניה או לכלכ מקום אחר באירופה , אגיע לראות אותה . לגבי התמונה : אין לי שום כוונה לסרוק את התמונה מתוך חשש לפגיעה באיכות התמונה , התמונה הזו יותר מיקרה לליבי , זו התמונה או הדמות האחרונה שאני רואה כל ערב לפני שאני סוגר את האור . מדובר על תמונה מהתקופה של הקליפ ITTU , שמלאני מסתכלת על עצמה במראה. לכל מי שירשום שסריקת תמונה לא תפגע באיכות שלה , אני כבר מודיע מראש , שאני לא סומך על דעתו המלומדת , ככה שאל תבקשו. מה שכן , ברגע שהוציא את המצלמה הדיגיטלית שלי מהארון , אצלם את התמונה ואשים עותק שלה פה . דרך אגב , אני מתקווןכן לרכוש את הדיסק החדש דרך AMAZON וברגע שיהיה לי קישור לזה , אשים אותו כולל מחיר מלא של הדיסק (כולל משלוח לישראל )

mbsgf

New member
היי, וברוך הבא.

תמיד נחמד לשמוע על מעריצים נוספים.

למעלה