קניית הפילה עברה בשלום
עכשיו בידי בעיה נוספת. הכנתי ציר בקר מרוכז אשר משמש כרוטב לפילה. בעבר הייתי נוהג להסמיך אותו ע"י קורנפלור אך קראתי כי הסמכה עשירה יותר ניתן לעשות באמצעות חמאה. למיטב ידיעתי יש להכניס פיסות חמאה קטנות תוך כדי עירבוב כאשר הציר רותח עד לקבלת רמת סמיכות רצויה. אם יש לי 350 מ"ל ציר בקר, לכמה חמאה אזדקק? האם עדיף להסמיך עם קורנפלור? למרות שהכנתי את הציר עם כמויות הנוזלים הבאות: 400 מ"ל יין ו-200 מ"ל מים לציר אין טעם מודגש של יין. האם אחרי ההסמכה הטעם יודגש ואם לא, איך ניתן לשפר אותו? תודה מראש
עכשיו בידי בעיה נוספת. הכנתי ציר בקר מרוכז אשר משמש כרוטב לפילה. בעבר הייתי נוהג להסמיך אותו ע"י קורנפלור אך קראתי כי הסמכה עשירה יותר ניתן לעשות באמצעות חמאה. למיטב ידיעתי יש להכניס פיסות חמאה קטנות תוך כדי עירבוב כאשר הציר רותח עד לקבלת רמת סמיכות רצויה. אם יש לי 350 מ"ל ציר בקר, לכמה חמאה אזדקק? האם עדיף להסמיך עם קורנפלור? למרות שהכנתי את הציר עם כמויות הנוזלים הבאות: 400 מ"ל יין ו-200 מ"ל מים לציר אין טעם מודגש של יין. האם אחרי ההסמכה הטעם יודגש ואם לא, איך ניתן לשפר אותו? תודה מראש