קניית זרע מחו"ל

יפעה 77

New member
קניית זרע מחו"ל

שלום
עברתי בדיקה גנטית מסוימת ונמצא שאני נשאית של איזה גן - זו בדיקה לא מתבצעת באופן שוטף לתורמים
בקתי מס אופציות של בנקי זרע
1. בנקי זרע מחול- המטרה לייבא דרך תל השומר . תל השומר שלחו לי רימת בנקים מחו"ל ואני יצרתי איתם קשר בנוגע לתורמים מתאימים. בנקי הזרע שלחו לי מיילים חזרה עם תורמים שכולם מגזע קווקאזי עם אתניות שונה כמו דני, טורקי עיקרי ( לא כלמ כל הבנתי מה המשמעות של הגזע )
2. סורפרם אסותא - הם לא שולחים תורמים שכבר השתמשו במנות שלהם. קיימים במאגר תורמים שעדין לא תרמו לאף אחת וניתן לשלוח אותם לבדיקה ( זה אורך כחודש ימים)
3. קיובנק רמת השרון - יש הם מנות פריום פלוס - נבדקים שעברו בדיקות גנטיות מקיפות במידה ורוצים מנות מהסוג הזה יש לרכוש 10 מנות + לעבור בדיקה גנטית מקיםה ( אורך כחודש וחצי)
בנתיים האופציה שהכי נראת היא האופציה הראשונה אני אשמח לשמוע על מישהי שרכשה מחול אולי יהיה לי יותר מידע תודה רבה

nhrc3

New member
תשובה חלקית

הי,
אני קניתי מחו"ל אבל בלי בדיקה גנטית נוספת. השירות היה מצויין וממש מהיר אז חושבת שבמקומך למרות הקושי הלוגיסטי הייתי נשארת עם האופציה הזו.
מציעה לשאול את הרופא הגנטי שלך למה הם שלחו תורמים ממוצא קווקזי, אולי זאת נשאות שלא קיימת אצלם וכך את יכולה לחסוך את הבדיקה הנוספת?

לגבי הבנקים הפרטיים - מודה שאני לא התלהבתי מהם. למיטב הבנתי הם גובים המון כסף על שירות סטנדרטי לגמרי.

אגב - מה עם תורם מקומי מבנק ציבורי? אם זה תורם פעיל אפשר לבקש (בתשלום כמובן) שיעשה את הבדיקה הגנטית.

רק מציינת שיהיה לך להמשך הדרך - החסרון העיקרי של קניה מחו"ל - שכל משלוח הוא עלות נוספת (משמעותית) כך שצריך לאזן בין לקנות מספיק מנות לכמה סבבים של טיפולים לבין העלות של כל מנה.

בהצלחה!

יפעה 77

New member
תודה על התשובה

היי
תודה על התשובה
אני מבינה שבנקי הזרע הפרטיים גובים סכומים גבוהים יותר עבור כל שירות וכן
בנקי הזרע הציבוריים עובדים עם אותם בנק זרע מחול שעובדים בנקי הזרע הפרטיים אז הבחירה ההגיונית יותר זה בנק זרע ציבורי.
לגבי תורם מהארץ אני צריכה לברר בתל השומר אם ניתן לשלוח תורם מהארץ לבצע את הבדיקה הזו. מבירור קצר באסותא הם לא שולחים תורמים שמנות שלהם כבר נתרמו כדי לא לעורר בהלה בקרב בחורות שקנו מנות זרע .
אם אני אמצא תורם בארץ שנבדק לגן הספציפי זה יהיה מצוין

תודה בכל אופן

DKrules

New member
ממש לא נראה לי שזה קווקזי...

די בטוח שהכוונה לcaucasian, כלומר, מה שנקרא "לבנים"

DKrules

New member
בשמחה רבה ובהצלחה!

למעלה