קניית מחשב כף יד משומש עד 500 שקל

קניית מחשב כף יד משומש עד 500 שקל

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב כף יד ולהשתמש בו בעיקר בשביל לקרוא EBOOKS (בעיקר קבצי PDF, LIT). מה שראיתי מה בפורום זה פאלם VX שמחיפוש עשיתי לא מתאים. ופאלם טנגנס E. יש לי כמה שאלות אפשר בכלל למצוא מכשיר ראוי בתקציב הזה? יש המלצה על איזשהו מכשיר? איך המכשירים האלה? מה השווי שלהם? יש אתר עם פירוט/סקירות עליהם? איך אני בודק אם הם תקינים? איך הם מבחינת עברית? מבחינת ניגון MP3 וסרטים? (פחות חשוב) תודה מראש למי שיענה

טוב...

בעיקרון TE הוא מכשיר בסדר גמור אולם בתוספת של 300 ש"ח תוכל למצוא T3 משומש או UX50 של סוני שיתאימו לדרישותיך ונחשבים למעולים. פירוט תמצא בwww.pdace.com ע"מ לבדוק תקינות עליך להשתמש בפונקציות. שים לב לסוללה ולכיול המסך. בהצלחה

udifpalm

New member
UX-50 ב- 800 שקל?? ../images/Emo12.gif

לא ראיתי כזה דבר. אפילו UX-40 ללא WiFi לא ראיתי מתחת ל- 1000 שקל. גם ככה בקושי רואים מכשירים כאלה למכירה.

shablul at home

New member
הייתי רץ לקנות UX50 אם היה

עדיין מכשיר הפאלם הטוב ביותר יחד עם ה-Portrait

2cookie

New member
אל תתפלא

המחירים ל-PDA ללא סלולארי נמוכים מאד היום. אולי לא 800 שקל, אבל ממש לא רחוק מ-1000.

בדיקת תקינות

אני לא מבין יותר מידי בתחום. איך אני בודק את הסוללה ואת הכיול המסך (ועוד פונקציות?

2cookie

New member
סוללה קשה לבדוק

אבל אפשר לדעת מראש אילו דגמים מועדים לפורענות. בדרך כלל סוללה של מחשב כף יד שאינו משולב בטלפון שורדת בין 4 ל-6 שנים במצב טוב. כיול המסך- פשוט מאד, נכנסים לתוכנת הפתקים ומקשקשים עליו, בודקים שהכל בסדר. את השאר גם כן קל לבדוק. בודקים שאין סדקים או שריטות משמעותיות, בודקים שאינפרא, BT, WIFI ומצלמה עובדים (במידה ויש), מביאים אוזניות טובות מהבית ובודקים אם הן עובדות, ובמקרה של סלולארי שולחים SMS ומבצעים שיחה או שתיים.

2cookie

New member
500 שקל זה תקציב טוב

ל-MP3 ולסרטים זה לא מספיק כי כרטיס זיכרון בנפח מתקבל על הדעת עולה לפחות 100 שקל. תוכל לרכוש TUNGSTEN E שהוא מכשיר ראוי מאד, ואפילו ZIRE 72 (ראיתי כבר כמה מודעות של כאלו ב-600-500 שקל) שיש לו מצלמה די טובה, מסך טוב, שן כחולה ומעבד חזק. למכשירי הפאלם עם רזולוצית 320*320 מסכים נוחים מאד וקריאים (כולם פרט ל-tungsten t ו-W) והשווי הוא יותר לפי דגם ופחות לפי תכונות. פירוט תוכל למצוא במערכת השוואת המכשירים של הפורום. ביקורות בעברית קשה למצוא, באנגלית יש הרבה: www.bargainpda.com העברית טובה בכל המכשירים. בחלקם יש תרגום לתפריטים, בחלקם אין, לרוב זה ממש לא משנה. אם תחליט שאתה רוצה pocket pc, ה-HP 1910 נכנס יפה בתקציב שלך (300 שקל, תוכל לקנות כרטיס זיכרון גדול ל-MP3 ולוידאו, יש לו מסך גדול ונוח) ואם תעלה את התקציב קצת ל-750 שקל תוכל לקנות tungsten t3, מכשיר חזק מאד עם מסך שעומד בסטנדרט גבוה אפילו היום.

למעלה