קניית מטבח - בבקשה עזרתכם!

mykuki

New member
קניית מטבח - בבקשה עזרתכם!

מה אתם חושבים על מטבחי דקור? היתי אצלם והם נראים לי רציניים, בנו לי תכנון לא רע. האם חשוב שתלוה אותי המעצבת ותתאים גם פרטים דקורטיביים (גם קרמיקה, תאורה וצבעי קירות) למטבח או שאפשר להתפשר על נגר פרטי שבונה רק מטבח? חשובה לי אסטטיקה ואיכות.

לפי דעתי

דקור חברה מצויינת עם מוצרים באיכות מאוד גבוהה (לפי התרשמות אישית שלי ולפי המלצות של בעלי מקצוע). למרות זאת, הם די יקרים ולכן במידה וקיימת האפשרות לעשות אצל נגר פרטי (אתם לא מחוייבים ע"י קבלן להשתמש בחב' מטבחים ספציפית) לפי דעתי עדיף. לפי בדיקה שלנו, מטבח בפורניר אצל נגר זול יותר ממטבח בפורמייקה אצל דקור. אני מכירה אנשים שהעתיקו את העיצוב של דקור ועשו אותו אצל נגר בפורניר בפחות כסף. אסתייג מכך מעט ואומר שהכל תלוי כמובן בכמות היחידות וכד'. אני לא חושבת שנגר זו פשרה הן מבחינת היאכות והן מבחינת האסטטיקה. לגבי המעצבת, אם כבר שכרתם מעצבת שתסייע לכם, אז למה שלא תעזור גם בכל מה שקשור לעיצוב המטבח והתאמת קרמיקות, תאורה וכד'. היא בטח גם תוכל להפנות אתכם לנגר אמין ותוכל להסביר לו טוב יותר את תכנון המטבח.

lank

New member
../images/Emo68.gifהמטבחים של דקור מדהימים

ואין זה פוסל שילוב ועבודה של המעצבת שבחרתם. דווקא להיפך היא יכולה להמליץ ולעזור בתכנון המטבח, אם זה בחברת מעצבים ואם זה אצל נגר. בדר"כ , מעצבים מקבלי מחירים מוזלים יחסית עבור לקוחותיהם גם בחברה כמו דקור.

rn007

New member
בנושא המטבח

שלום רב, ההני מעוניין לעזור לך בנושא המטבח. לפי דעתי כן את צריכה לחשוב על אסטטיקה ואיכות אך גם לחשוב על המחיר, כי ברוב המקרים הקלישאה של : הזול בסופו של דבר יקר, היא מתאימה בדיוק לנושא המטבח. קראתי גם שהתפשרות על נגר פרטי הוא גם שיקול בעבורך, אך לא כך הדבר בנושא ההתפשרות , אלא הוא שיקול מאוד חשוב, אם נושא האיכות והאסטטיקה מאוד חשובה. לכן ההני מעוניין להציע את שירותי בתור נגר פרטי,שאיכות ואסטטיקה דבר בלתי נפרד מביצוע המטבח, כמוכן שירות אמינות ושביעות רצון הלקוח הינם חלק בלתי נפרד מכך אשמח אם תצרו קשר עם רמי 052-6565665 או אריה 050-5307746. הטלפון בנגריה : 09-8948093. בברכה והמון בהצלחה רמי נעים.

זידדה

New member
תלכי לקבל עוד הצעות מחיר..

יש עוד מלא חברות מטבחים מצןיינות ויותר זולות מדקור. חברה שלי עשתה מטבח בטופז ברעננה והיא ממש מרוצה. היא די קשה והבנתי ממנה שהיא עשתה סקר במלא חברות,ובסוף היא עשתה שם. יצא לה מטבח מדהים,והיא אמרה לי שהמעצבת של טופז עזרה לה לבחור ידיות,שיש וכו...

nati desgine

New member
לא יודעת בארון אבל בשיש כן

הייץץ שמי עינת אשמח להמליץ לך על מפעל לעיצוב בשיש למטבחים ליצירת קשר: 04-8418572

למעלה