קניית מטבח משומש

talullah

New member
קניית מטבח משומש

ראיתי באתרי יד שניה מטבחים כמעט חדשים לגמרי המוצעים למכירה האם שווה לדעתכם לקנות מטבח כזה? אולי רק חלקים ממנו - כלומר לקנות רק את הארונות ללא השיש או רק את הארונות ללא הדלתות ואז לעשות דלתות שאוהבים באמת אצל נגר??? חישבתי שאם אני קונה מטבח כזה ב ערך ב 5000 ש"ח ומשתמשת בארונות ובפרזול - ואם הדלתות לא טובות לי אזי עוד כמה אלפי שקלים לנגר ושיש - והופה - יוצא מטבח שווה ביחסית כלום כסף - מה דעתכם????

talullah

New member
מקפיצה - לדעתי שאלה עקרונית וחשובה!

טוב נו,,,,, אולי כי אני זו ששאלה את השאלה

את הטוחה שתמצאי נגר שיסכים

לעשות חצי עבודה ? לדעתי לכי ל הום סנטר בקשי שיתכננו לך מטבח מעץ סנדוויץ ולא מסיבית ותראי שלא תשלמי יותר ממה שאת חושבת למטבח מיד שניה . הם משתמשים בפירזול גרמני שהוא לא פחות טוב מבלום

talullah

New member
הייתי בהום סנטר ויצאתי עם

הצעה למטבח די פשוט (סנדוויץ עם דלתות פורמייקה) וחסכתי בפרזולים עם הצעה של 25000 ש"ח אומנם קומפלט אבל נראה לי שאפשר למצוא נגר שיסכים לפרוק + הרכבה + דלתות מה הם כל כך בררנים???

לא יודע ! כמה מטר מטבח יש לך ?

אני קיבלתי מהם הצעה של 12335 ש"ח + 1155 הובלה והרכבה למטבח שלפי החישוב שלהם הוא כ 10 מטר , עם פירזול של הייטיצ . בימים אלו יש להם הנחה של 33 אחוז אולי תנסי שוב . בכל אופן בהצלחה

בינא

Member
שיפוץ מטבחים קיימים אצל נגר מתאים

יש נגרים שמתפרנסים משיפוץ מטבחים ולא מבניה של חדשים. הנגריות האלה קיימות בעיקר בפריפריה, שם אנשים מחשבים את הוצאותיהם הכספיות בצורה שונה... מי שחפץ לחסוך בהוצאות על מטבח, יכול בהחלט לנסות לרכוש מטבח ישן מפירוק, אבל לא את החלק שהיה מתחת לכיור, כי חלק זה יש להתאים למטבח החדש, מיקום יציאות המים והדלוחים מהקיר ומיקום נקודת החשמל למדיח, בנוסף לזה שבטוח שהוא "קיבל מים" בשלב זה או אחר של "חייו". מומלץ לרכוש מטבח מפירוק, רק לאחר הפירוק, כדי שיהיה ניתן לראות גם את גב הארונות וגם את הבסיס (סוקל"). הבעיה היחידה במטבחים ישנים היא הצירים, אשר אם אחד מהם או יותר שבורים, לא תמצאו ציר דומה ולכן מומלץ על החלפת צירים בכל מקרה, בעיקר אם מחליפים את הדלתות או שולחים אותן לחידוש בנגריה. מומלץ, אם אפשר, למצוא קודם-כל את הנגריה הקרובה למקום התקנת הארון ולבקש מהנגר להגיע אתכם לבחון את הארון יד 2 שאתם מתכוונים לרכוש, כדי לשמוע ממנו חוות-דעת מקצועית והערכת מחיר ראשונית לעבודה שיש להשקיע בו, כולל הובלה (לנגריה ולמבנה בו הוא אמור להיות מורכב) והתקנה.

למעלה