קניית נגן בארה"ב

meircoh

New member
קניית נגן בארה"ב

שלום אני יכול לקנות בארה"ב נגן אבל אני לא מתכוון להוציא יותר מבערך 70$ עליו. הדרישות שלי: זמן סוללה, קטן ונוח וכולל רדיו. מה הייתם ממליצים לי ? לנוחותכם חנויות בסביבה שלי: www.bestbuy.com www.circuitcity.com http://www.outpost.com זי די דחוף לי היום להחליט... תודה!

נדב8

New member
לא יודע

לא כל כך.... בארץ אתה יכול להוסיף מאה שקל ולקבל אחראיות ושירות... אם אתה כבר בחול אולי תחפש דברים טובים יותר. לדעתי, סאנדיסק נועד לכאלה שאין להם הרבה כסף ו\או אנשים בחו"ל שיכולים להביא להם את המוצר, במחיר של ארה"ב.

נדב8

New member
אם כבר

יש מישהו בארה"ב, הייתי הולך על משהו יותר רציני ואיכותי מאשר הנגן הזה של סאנדיסק, לא שאני אומר שהוא לא טוב, אך אפשר להשיג יותר טובים ממנו. יש נגנים טובים של 512 מגה בייט של יצרניות טובות כמו איריבר ואיאודיו במחירים כמו 100 דולר. שוורה להשקיע קצת יותר ולצאת מרוצה! כי אחרי הכל אתה תרצה זמן סוללה ארוך יותר, איכות טובה יותר, וקצת כסף יכול לעזור לך להשיג את זה, נקודה למחשבה...

פייפן

New member
כדאי לך MUVO TX FM

של 256 מגה, ויעלה כ65$ (300 ש"ח) בחנויות WALMART באיזור ניו יורק/ניו גרסי או כ73$ בשאר ארה"ב נגן מצוין עם רדיו והקלטה, בלי חוכמות. אם אתה מחפס כל מיני פטנטים והתחקמויות אז אין לי המלצה.

meircoh

New member
ומה לגבי

הסתכלתי על ה iriver t30 אבל אין לו רדיו בארה"ב... ואז אני מתלבט לגבי הסנדיסק sansa e130 שהוא בינוני לדעתי אבל מספק, או לחפש mpio - iaudio הראו לי mpio בחנות והוא נראה לי מדהים - עם מסך צבעוני, מה דעתכם?

gt-master

New member
>>

נגני הפלש של קריאטיב הרבה פחות טובים מאלה של איריבר. היתרון של הMUVO TX FM זה הגודל (או הקוטן שלו) והנוחות מבחינת חיבור למחשב. סה"כ לא הייתי אומר להתרחק.סאונד נחמד (שהשתפר בעידכון האחרון) הקלטה בינונית מינוס ורדיו עם קליטה טובה. היה לי אחד ונהנתי ממנו.אתה זורק בכיס ולא מרגיש בעוד הIFP700 של איריבר שמן ומשולש (כמו כל הנגנים שלהם) וקצת לוחץ בכיס.

למעלה