קניית נגן חדש - התייעצות

Tipsyy

New member
קניית נגן חדש - התייעצות ../images/Emo9.gif

שלום, אשמח לקבל עזרה והתייעצות עמכם בהקדם האפשרי, יש לי ברשותי את הנגן קריאטיב מדגם zvm 30 ג'יגה, וחשבתי לקנות נגן חדש, למרות שהוא נגן מצוין, מיד ארחיב... הנגן הנ"ל גדול וכבד די מגושם אפילו אך מבחינת תפריטים, איכות שמע וכו' - מצוין, בנוסף - אין לי שימוש כלל בסרטים, וסירטונים כמעט ולא קורה מצב שבו אני מעבירה אליו. אז הנה בעיקרון התכונות שחשובות לי: - נגן קטן, קל ודק. - איכות שמע גבוהה ואיכותית יש לי אוזניות CX-500 שקיבלתי לא מזמן, ואשמח להוציא מהן את המקסימום - סירטונים וצפייה בסרטים - לא חשוב לי היות וכפי שהסברתי למעלה אין לי כמעט שימוש בפונקציה הזו - איכות חיי סוללה - גבוהה, חשוב לי מאוד שהנגן יחזיק כמה שיותר מעמד ללא הטענה - תמיכה בעברית - לא חובה, אך הייתי שמחה אם קיים מכשיר שתומך בעברית רגילה, כלומר ללא הפיכה של התגיות כפי שאני צריכה לעשות לשירים בעברית בנגן שיש אצלי כעת - תמיכה בתיקיות - אני לא יודעת אם קיימים מכשירים כאלו מלבד נגני מדבקה, אבל אם יש עדיין זה פלוס רציני במקום כל פעם להתעסק עם תגיות וכו'... כמו כן, שיהיה ממשק יחסית נוח וקל לא מסובך מדי. מקווה שקיים נגן כזה, ולא במחיר עצום... אשמח לשמוע את עצעותיכם, בתקווה שישנו נגן שיתאים כמה שיותר. תודה רבה מראש, ושבת שלום.

Tipsyy

New member
הצעותיכם*

שכחתי לציין בנוגע לנפח הזיכרון, 16GB אני מניחה יספיק בהחלט.

מנגר 4

New member
Cowon I7

עונה על כל הדרישות שלך חוץ מ"דק". - איכות סאונד - ככל הנראה הטובה ביותר שיש כיום (הנגנים של Cowon נחשבים לאיכותיים ביותר מבחינת סאונד) - זהו הנגן בעל חיי הסוללה הארוכים ביותר שיש (בסביבות החמישים שעות בפועל... היצרן מצהיר על 60 שעות) - תומך בעברית ישרה ובתיקיות. - מתחבר למחשב כמו דיסק און קיי ולא צריך שום תוכנה בשביל להעלות שירים... לגבי הממשק, צריך קצת להתרגל אליו אבל מהר מאוד לומדים אותו ולדעתי הוא סבבה... יש אנשים שיגידו שהוא לא נוח. לדעתי הוא בסדר גמור. אני תוך חצי שעה כבר שלטתי בכל הפונקציות של המכשיר..
יש לי את הנגן הזה כבר כמעט שנה ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו. אני לא חושב שתוכלי למצוא משהו יותר טוב
לינק לזאפ

Tipsyy

New member
שאלה נוספת

כדאי לקנות אותו בדיוטי פרי? אם בכלל יש שם אותו. בנוגע לעובי - זה לא משמעותי במיוחד, העיקר שהוא קטן וקל, אבל עד כמה הוא עבה? נניח יחסית לנגן שיש לי כעת?

מנגר 4

New member
אני לא ממש מכיר את ה ZVM ...

ראיתי אותו רק פעם אחת אצל מישהו שלמד איתי פעם. ככה שאני לא יכול להשוות בין שניהם. ה I7 בערך בעובי של ה 3100 של נוקיה (הפלאפון התכלת הזה
)

מנגר 4

New member
ובקשר לדיוטי פרי...

כן כדאי לקנות אותו שם אם הוא במלאי... (הנגן שלי נקנה בדיוטי פרי לפני 10 חודשים) שמעתי פה בפורום ממישהו שהוא אזל מהמלאי בדיוטי פרי. בכל מקרה אני לא בטוח עד כמה ההבדל במחיר הוא כזה גדול אבל אם יש לך גישה לדיוטי פרי והוא במלאי שם אז תוכלי לחסוך כמה גרושים

Tipsyy

New member
תודה על התגובה המהירה

יש הבדל אז בעובי בין שני הנגנים די משמעותי אפילו, תודה עזרת לי. בנוגע לדיוטי פרי אני אבדוק את זה, רק שאני אדע כדי לחסוך זמן ידוע לך היכן אני אמורה למצוא אותו? בבאג או במקום אחר?

זה המייל דרכו אפשר לברר המצאות של מוצר במלאי

החנות של באג בדיוטי-פרי, וגם את המחיר לאותו רגע: [email protected]. הם עונים תוך יום. לי לא היה מזל, והמכשיר שרציתי אזל בדיוק לפני הזדמנות הקנייה שלי.

Tipsyy

New member
תודה!!

האמת שמחר בלילה אני כבר שם, אבל אשלח בכל מקרה. תודה רבה, מקווה שיהיה במלאי.

Tipsyy

New member
עידכון ../images/Emo10.gif

חברה אין אותו באף מקום... כל חנות אומרת לי שאין בכלל במלאי, בדקתי ב-6 חנויות שונות
מצאתי בחנות אחת, וגם זה בקושי רב את ה-8GB לדעתכם כדאי לקנות אותו?

Tipsyy

New member
../images/Emo207.gif קניתי את הנגן... עזרה

היי קניתי את הנגן, לקח לי המון טלפונים כדי למצוא אותו, רק שתדעו שאין אותו בכלל במלאי, בקושי רב מצאתי את הדגם של 8GB וגם הוא היה האחרון. 1. רציתי לשאול, איך אני יודעת אם הוא מוטען ? ברגע שאני מחברת אותו ל-USB רשום לי בנגן שה-USB מחובר אבל אין סימון של סוללה או הטענה, ככה זה אמור להיות? 2. מהי הגירסת תוכנה הכי עדכנית? ומאיפה אני מורידה את הקושחה הכי חדשה? מצאתי באתר שהקושחה הכי חדשה היא 1.18, איך אני מעדכנת את הנגן? יש קובץ RAR ובו שלושה קבצים של פורמט BIN. 3. יש אפשרות לשנות את הפונט בכתב העברי ? תודה מראש.

יאיר B

New member
האם אנו מדברים על איאודיו 7?

אם כן: 1. הנגן נטען ברגע שמחברים אותו לחשמל (עם ספק USB שלא כלול בערכה) או לחיבור USB במחשב פועל. אין סימן לטעינה (למרבה הצער). הטעינה מסוללה ריקה לחלוטין לסוללה מלאה לחלוטין אורכת כ-4 שעות. 2. קושחות מורידים מאתר איאודיו. יש באתר הסברים מדוייקים (עם תמונות) איך לעדכן את הנגן. הגרסא האחרונה היא 1.18. 3. עד כמה שאני יודע לא ניתן לשנות את הפונט העברי.

Tipsyy

New member
כן,

תודה על העזרה, בעצם אם הוא מחובר דרך המחשב לא ניתן לראות מצב של הטעינה? איפה ניתן אם כך למצוא ספק USB שמחובר לחשמל [אם ידוע לך]?

מנגר 4

New member
תשובות

בוינדוס ויסטה אי אפשר לדעת אם הנגן טעון במלואו או לא בוינדוס אקס פי אם את עושה "הוצאה בטוחה של חומרה" (האייקון עם החץ הזה שיש למטה ליד השעון כשמחברים דיסק און קיי וכו...) ולוחצת על ניתוק הנגן על המסך של הנגן יופיע לך Charging עם ציור של בטריה מתמלאת או Full battery ספק USB שמתחבר לחשמל יש לך בכל חנות אלקטרוניקה שהיא.... תחפשי בגוגל "מטען USB לחשמל" ותראי את התוצאות... אם יש לך זמן (ואני מבין שלא כי את טסה לחו"ל ) הייתי ממליץ לך לקנות משהו כזה מהאתר הזה... (האתר הזה שולח לארץ בחינם... אבל לוקח בערך שבועיים/שלושה שבועות עד שזה מגיע אלייך) בכל אופן, לדעתי קנית אחלה נגן ואת תהני ממנו
תתחדשי ונסיעה טובה

Tipsyy

New member
תודה רבה

יש לי XP, זה פשוט מתחבר לUSB , נכון? אני אזמין כזה כשאחזור. קצת התאכזבתי שלא היה את הדגם של ה16GB אבל לפי מה שנאמר לי לא הולך גם להיות בזמן הקרוב מכיוון שבכלל נגמר אצל הספק. תודה

מנגר 4

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

כן.. באמת מבאס קצת שלא היה בשום מקום את ה 16 ג'יגה....
הנגן פשוט מתחבר למחשב ונטען... לא צריך לעשות כלום וגם לא צריך שום תוכנה... דרך אגב, אצלי הנגן נטען גם כאשר המחשב כבוי בכלל...

למעלה