קניית נגן חדש

dord17

New member
קניית נגן חדש

אני רוצה לקנות נגן ואני רוצה לדעת איזה נגן הכי יתאים לי אני צריך שיהיה בו עברית שיהיה נוח לספורט (ריצות וכו') שאיכות השמע תהיה כמה שיותר טובה שיהיה נוח לתפעול אם אפשר לראות בו תמונות או וידאו זה מעולה תקציב יש מספיק ככה שאל תגבילו את עצמכם בקטע הזה תודה לכולם!

bitonano

New member
יש בעיה...

יש לך דרישות מאוד גבוהות מהנגן והיחיד שאני מכיר שמבצע את כולם הוא ה-iRiver U10 שאפילו עוד לא הגיע לארץ. הוא עונה על כל דרישותיך, חוץ מהעיברית שעדיין אין לדעת אם הוא כולל אותה או לא. ני משער שכן בגלל שה-H10 כולל אותה. כמו כן הוא יעלה לא מעט. לספורט רצוי נגן פלאש שהם בד"כ פחות עמוסים בפיצרים ויותר קומקטים וקטנים. ה-U10 יכול להציג תמונות סרטים (15FPS) קבצי טקסט ומוזיקה באיכות טובה מאוד..

יאיר B

New member
טוב,

1. לספורט אנחנו ממליצים על נגני פלאש (אין בהם חלקים נעים ולכן הם לא יפגעו מהזעזועים). הנגנים הללו מגיעים בנפח של עד 2GB (רובם 1GB). 2. עברית זה בעיה. לחלק מהנגנים יש עברית הפוכה. הנגן היחיד שהוא גם טוב וגם יש לו עברית ישרה זה IBEAD. 3. איכות שמע טובה יש בנגנים של איפוד, איריבר , איאודיו וקריאייטיב. השניים האחרונים לא תומכים בעברית. 4. תמונות ווידיאו ניתן לראות רק בנגנים דיסקשיח (שאנו לא ממליצים עליהם לספורט). אתה צריך להחליט אם אתה רוצה דיסקשיח או פלאש. לצורך זה צריך לדעת כמה נפח אתה מחפש.

orimaor

New member
לא ראיתי שאתה רוצה גם עברית

אבל כך בחשבון שגם אם הU10 יגיע בתוך כמה חודשים סביר להניח שלא תהיה לו עברית כמו יתר נגני IRIVER אולי תהיה לו הפוכה.

למעלה