קניית נגן יד שנייה

odedra10

New member
קניית נגן יד שנייה

שלום אני מעוניין לקנות מיני אייפוד יד שנייה, אני לא מבין יותר מידי, מה אני צריך לבדוק על מנת שהוא לא יחזיק לי שנה או אפילו פחות ואז כבר לא יהיה שימושי (אני יודע שהסוללה לאחר תקופה מסויימת צריכה החלפה - וזה עסק יקר ) ? הבנתי שגם יש דורות לנגנים ? מה זה אומר ? מה המחיר ההגיוני לקניית נגן משומש כזה ? ואם מישהוא מעוניין למכור ... תודה .

weird dust

New member
בבקשה לא למכור על הפורום

בפעם הבאה ההודעה ככל הניראה תעלם
(הודעות על מחיקה מגיעות במסרים המידיים ואני לא מוחק סתם למי שחשב). בכל מקרה תמיד מומלץ לנהל מסע ומתן על גבי ההודעות הפרטיות או על גבי המסרים.

TheRealDeal

New member
לא מומלץ לקנות משומש

בעיקר משום שיצא לא מזמן דור חדש לאייפוד מיני, שהוא יותר טוב מהקודם, וקשה למצוא אותו יד שניה. אבל אם אתה מתעקש, מחיר הגיוני יהיה 600-850 ש"ח ככה לדור ראשון, תלוי גם אם יש אחריות, ואם האייפוד שרוט, אם היו בו בעיות טכניות כלשהו (ואם עדיין יש בו בעיות טכניות אז לא לקנות, כמובן), ויש עוד הרבה דברים לבדוק, מומלץ לנסות את הנגן יום-יומיים לפני קנייה אם המוכר ייתן לך, לנסות לחבר למחשב לבדוק שהכל הולך חלק... לאייפוד מיני דור שני תקין המחיר יהיה 900-1000 ש"ח ל4 ג'יגה, ו1200 ש"ח בערך ל6 ג'יגה, כמובן לעשות את אותן הבדיקות גם עליו.

weird dust

New member
תומך בעיניין סך הכל

למרות שזה טוב למי שאין תקציב גדול והוא יכול למצוא מחיר טוב מאוד לנגן יד שניה.

odedra10

New member
תודה על התשובות אבל

לא קיבלתי תשובה לשאולותיי : 1. איזה דברים אני צריך לבדוק לפני שאני קונה את המיני אייפוד ? 2. מה לגבי הסוללה אחרי כמה זמן היא שובקת חיים ומה הלאה ? מה הפרוצדורה של ההחלפה שלה ? 3. מה ההבדלים בין הדורות ? תודה שוב .

למעלה