קניית נגן מוזיקה

קניית נגן מוזיקה

היי כולם בהתחלה חשבתי לקנות COWON I7 אבל אין לו הרחבת זיכרון והשימוש לפי מה שראיתי בוידאו לא נוח, אז חשבתי על COWON D2 האם יש הבדל בין COWON D2 לבין COWON D2 + ? והשאלה היותר מכריעה... אני אולי בקרוב אקנה פלאפון משולב מחשב כף יד HTC HD, שיכול לשמש גם כנגן מוזיקה. מה אתם אומרים? תודה.

or121210

New member
תגובה

מכשירים סלולארים אינם נגנים איכותיים, כי הם אינם מכשירים יעודיים ולא מתמחים בניגון מוזיקה ווידיאו. אין סיבה לא לקנות את ה-D2+, הוא נמכר באותו המחיר של ה-D2 הרגיל ויש לו עיצוב חדשני, עדכוני קושחה, אקולייזר יותר מתוחכם, דפדוף נוח יותר בין הקבצים, ו
קריאת Dvix ללא המרה.

האם כשאתה אומר DIVX

אתה מתכוון גם לXVID? ואם באמת ה+ יותר טוב מהרגיל, למה זה באותו המחיר? למה לך יש את הרגיל (לפי החתימה) ? ובZAP אין להם את ה +

or121210

New member
אינני יודע אם ה-D2 תומך ב-XVID

פשוט "חידשו" את ה-D2 הרגיל (איננו מיוצר יותר), אז אין סיבה להעלות מחירים. זאפ גם לא כ"כ מעודכן, וגם במלאי של חלק מהחנויות יש עדיין D2 רגיל. יש לי את הרגיל כי הוא מכשיר ישן שקניתי לפני יותר משנה. (סתם אם אתה רוצה לדעת יש עליו את ה-FW של ה +, אבל אין שינוי ביכולות)

הבנתי.

מאיפה אני אשיג + דרך ZAP? נשמע לי הכי זול. אולי לברר עם החנות עצמה? יהיה רשום על הקופסה + וזה'? אם הנגן של הHTC HD/HTC DIAMOND 2 לא יספק אותי אני אלך על הD2 +

למעלה