אהלן
פס4 זה בדיוק כמו הפס3 רק שהמכשיר חזק יותר, ככה שכל דבר שאתה יכול לעשות על הפס3 (לחבר 2 שלטים ולשחק עם חבר וכו׳) אתה יכול גם על הפס4 מן הסתם.

האם רואים הבדל בגראפיקה? זה די תלוי עד כמה אתה שחקן ותיק ששם לב לגראפיקה ושיש לו עין לזה, בוא נגיד ככה, אמא שלך כנראה לא תראה הבדל מהותי (הדור היחיד שהייתי מגדיר כהבדל שגם האנשים שהכי לא מבינים בזה יראו הבדל זו הקפיצה מהפס1 לפס2) אבל אם אתה עם עין לזה אז ההבדל גדול מאוד.

אם אתה משחק בעיקר במשחקים שציינת אז אני יכול לאמר מהניסיון שלי שהקפיצה הגראפית ב NBA 2K על הפס4 לעומת הפס3 היא שמים וארץ, ב FIFA לעומת זאת ההבדל היה נראה לי הרבה פחות מרשים, כנראה בגלל שהמצלמה רחוקה רוב הזמן.

מה שכן, מאז ב FIFA החליפו את המנוע שהיה די מיושן ויכול להיות שההבדל יותר גדול עכשיו, לא יצא לי לראות.

אבל ההבדלים הם לא רק גראפיים, המשחקים אמורים להרגיש ולשחק יותר טוב, להיות עם פיזיקה יותר טובה, אנימציות וכו׳ ככה שאם אתה רוצה לשחק בגרסאות האמיתיות של המשחקים האלה שציינת אתה חייב פס4, גרסאות הפס3 הם בעלי גיימפליי מיושן לא פחות מהגראפיקה.

מכשיר שמומלץ לקנות: אם יש לך טלוויזיית 4K אז אולי גרסת הפרו אבל מהתחושה שלי אתה לא שחקן כזה כבד בקטע של גראפיקה והפס4 סלים הרגיל יספיק לך.

חנות שאני ממליץ עליה היא VGS בתל אביב, מהניסיון שלי הם מאוד אמינים והוגנים.

רק שתדע שלקראת יציאת FIFA 18 בחגים יהיה באנדל של פס4+ FIFA+ שלט נוסף שתוכל לשחק עם חבר שלך במחיר מוזל, אם אתה רוצה לקנות פס4 בשביל FIFA בעיקר אז שווה לך לחכות לבאנדל הזה.