קניית סלולר סמסונג

שירהכ2

New member
קניית סלולר סמסונג

אני מתלבטת בין הסדרה של s20 לבין סמסונג A71 מה אתם ממליצים חוות דעת / המלצות / יידע אישי מה טוב ומה עדיף לא , בסדרה של ה- S20 לא את האולטרא בין הרגיל לפלוס , תודה.

ANZ1

New member
התלבטות מוזרה

ה A71 מתחיל ב1400 שח ה S20 מתחיל ב 2900 שח יותר מכפול, ומבחינת הגודל צריך להשוות לפלוס שעולה עוד יותר, ברור שה S20 יותר טוב מ A71 אבל זאת לא השאלה, השאלה כמה את מוכנה לשלם יותר, ומה חשוב לך, אם המפרט של ה A71 מספיק לך קני אותו, אם את רוצה משהו מסוים יותר שיש רק ב S20 ואת מוכנה לשלם יותר...

שירהכ2

New member
סלולר סמסונג

מה שחשוב לי זה גודל המסך , ובעיקר איכות הצילום . חוץ מזה השאר אני יכולה להסתדר וה- A71 עולה קרוב ל-2000 לא כמו שכתבת ככה שההפרש לא גדול וגם מי שקונה עכשיו מקבל מטען אלחוטי מתנה ועוד חבילה של תו הזהב ב-400 ש"ח , השאלה מי התנסה בסדרות הנ"ל ויודע מה עדיף כי יכולה עוד 1000 ש"ח לספוג.

z1george

Member
מנהל
ככה

בין שני אלה אם הצילום חשוב לך אז S20 השאלה אם היא הצילום שווה לך 2900 שח. המתנות לא באמת שוות 400. אם המכשיר לבד היה עולה 2500 הרי לא היית מוסיפה כלום על המתנות הללו. מה עם קניה של S20 משומש? אפילו S10+ משומש? תקבלי גם צילום וגם תשלמי חצי. זאת בהנחה שאת חייבת סמסונג. אני מערער על ההחלטה הזו, אבל זה הארנק שלך יש ברשת גו מובייל כרגע את הP30 pro ב2299 שח לדעתי מצלם טוב לפחות כמו הS20, עולה פחות, הסוללה מחזיקה יותר. ואת יכולה לקנות משטח הטענה אלחוטי באלי אקספרס ב5 דולר, במקום המתנה "בשווי 400 שח"...

שירהכ2

New member
סמסונג

יד שניה אין על מה לדבר וגם לא הטלפונים הסיניים. השאלה או A71 או סדרת S20 או S20 פלוס מה עדיף ואם על S20 האם יש שוני בצילום בין הרגיל לפלוס? חוץ מגודל המסך שהבנתי שגדול יותר מה עדיף גם מהבחינה הזאת יותר נוח ?

z1george

Member
מנהל
לגבי הגודל צריך להחזיק ביד ולהרגיש

פסלת בלי לנמק.כל דבר בבית שלך כנראה מיוצר בסין. גם אייפונים

em28

Well-known member
בין השניים הללו כנראה שהסינים שבטופ עדיפים בחצי מחיר

אבל בינינו, איך אפשר להשוות בין פיל לתנין כשבים אורבים הכרישים ?

למעלה