קניית סל-קל/כיסא בטיחות לקראת הלידה + עגלה

קניית סל-קל/כיסא בטיחות לקראת הלידה + עגלה

היי, אני בשבוע 32, בסקירות רואים בברור ק"פ דו צדדי. 1. אני מתלבטת אם לקנות סל-קל או כיסא בטיחות שמתאים מגיל 0. האם יש סל-קל שיהיה רחב ונוח? אולי בעצם אני יכולה להסתדר בלעדיו ולקנות ישר כיסא בטיחות טוב ורחב? 2. לגבי עגלה החלטנו לחכות לאחר הלידה, נראה לי שאפשר להסתדר שבועיים בלי, לא בטוחה... אשמח מאוד מאוד לשמוע מהמנוסות מה אתן עשיתן ואם יש לכן עצות בשבילי. תודה רבה, מיכל

מירית117

New member
באופן אישי סלקל

בימים קרים / גשומים הייתי מכינה אותה בבית בתוך הסלקל לפני שיוצאים בנוחות עם שמיכה ומוודאה שהיא קשורה היטב ואז רק מכניסה את הסלקל לרכב בשניה בלי סיבוכים או עיכובים.

הסל-קל היה מספיק רחב גם בתקופת הנעליים?

את צודקת לגבי מה שאמרת על להכין אותה בבית בתוך הסל-קל, לא חשבתי על זה שזה חורף, ועוד החניה שלי לא מקורה...

מירית117

New member
בהחלט

הסלקל מספיק רחב, היה לנו סלקל סטנדרטי ובהחלט היה מספיק מקום, בפרט שבערך בגיל חצי שנה פלוס מינוס מורידים את הנעליים בשעות היום ואז אין בעיית מקום בכלל. שיהיה בהצלחה

Yifatule

New member
היי

את יכולה לקנות או סלקל או כסא. סלקל לדעתי נוח יותר לתקופה הראשונה. לנו היה סלקל קוסקו דיזיין והוא היה רחב מאוד, גם בשביל הגבסים וגם בשביל הנעלים.

רינתפ

New member
רצוי סלקל

יש סלקלים רחבים ומרווחים שלתינוק קטן אין בעיה להיות בו עם נעלים בתקופה הראשונה ואפילו אחרי. לנו יש סלקל של גרקו שהוא רחב, הבן שלי ישב בו עד לפני שבוע, הוא בן שנה ושמונה חודשים ורק עכשיו העברנו אותו לכסא בטיחות. עד לפני חודשים בערך עוד נעליתי לו נעלים בנסיעות לילה כשהוא נרדם, רק לפני חודשים זה התחיל להיות לא נוח אחרי שהגדלנו את המוט. מה שכן עדיף לדעתי סלקל עם בסיס, זה גם הרבה יותר נוח כי את הבסיס קושרים למושב ואת הסלקל מניחים על ומשחררים כשצריך להוציא מאוד נוח. עם נעלים זה אפילו יותר הוח כי אז לא צריך להעביר את החגורה ושום דבר לא מסתבך בה. 2. לגבי עגלה- לדעתי אפשר להסתדר בלי עגלה בשבועות הראשונים. בימים הראשונים כמעט ולא יוצאים מהבית ואם יוצאים לטיפת חלב וכד' יוצאים עם הסלקל, בטח עוד חודשים שעדין קריר. אפשר גם להסתדר עם מנשא אם את רוצה לצאת לטיול, בשלב של הגבס אין בעיה עם מנשאים כמעט מכל סוג. המשך הריון טוב ולידה קלה.

טובה53

New member
כסא לרכב

אצלנו יש בעיה עם הכסא-לרכב, שהריפוד שלו נוטה להישחק עד להיקרע במקום שמתחת הנעלים. ולכן הייתי אומרת שכדאי לשים לב שהבד של הריפוד עבה וחזק, או שניתן להשיג ריפוד להחלפה במחיר סביר.

פרלמנים

New member
אנחנו קנינו סלקל והיינו מרוצים

שולחת אותך לקרוא בקישורים של ציוד לפני הלידה, כאן בלינק איפה החלטתם ללדת ו/או לטפל בק"פ? ג'סיקה

היי ג'סיקה, תודה על הלינק, זה בהחלט עוזר.

אני רוצה ללדת בבית חולים מאיר, ילדתי שם את בתי הבכורה והיה לי מאוד נוח לי שם, כמו כן, זה קרוב לי לבית ויהיה נוח לבעלי לבוא כל יום עם או בלי הבת הגדולה. השבוע יש לי פגישת התייעצות שלפני הלידה עם ד"ר וייגל, אני חושבת לטפל אצלו, שמעתי ביקורות טובות עליו וגם הוא די קרוב. אני קצת חוששת מזה שאני אלד בבית חולים שאין בו מומחה לקלאב-פוט וזה ייקח שבוע עד שרופא מומחה יראה אותו... יש לך משהו לומר על זה מהניסיון שלך? תודה רבה! מיכל

למעלה