קניית עץ אגוז בירושלים

6915

New member
קניית עץ אגוז בירושלים

שלום לכולם האם מישהו מכיר / יודע היכן אפשר לקנות עץ אגוז אפריקני או אדנים או עץ נמר בירושלים . שאלה נוספת האם מישהו יכול להדריך אותי אני מעוניין לבנות שולחן כמו שמופיע בתמונות נאמר לנו שזה עץ נמר חלק אמרו אדנים השאלות האם היכן לקנות או יותר נכון היכן אני מתחיל עם העסק הזה אני מודה מראש לכל מי שיתרום מזמנו ויעזור לי

osutton

New member
אתה יכול למצוא עץ כזה בירושלים

בכתובת הבאה עמוס שטיין 02-6780045 זהרחוב הרכבים 6 א.ת. תלפיות ירושלים ... עופר

6915

New member
כמה שאני מודה לך

הוא אומר שהוא מוכר לפי קוב מה זה אומר אני רוצה לעשות שולחן של מטר וחצי על מטר וחצי מעץ אגוז אפריקני תודה שוב

yulevi

New member
מה אפשרויות הביצוע שלך

מבחינת ציוד ונסיון עבודה בעץ????

6915

New member
אז ככה

אני לא נגר ממש בניתי שידות, שולחנות עבודה עם 4 מגירות בכל צד, שידה לילד אין לי בית מלאכה, מאד חובבן אבל מאד אוהב עץ וכו מה אתה אומר אני חושב שאבקש ממנו לחתוך לי את הפלטה ולחבר ולצבוע אין לי כלים וזה צריך להיות שולחן לפינת אוכל כמה אמור לעלות קוב של עץ אגוז אפריקני ומה זה בכלל אומר ומה השלבים תודה רבה מאד על הסבלנות והזמן

זה האיש

New member
אין פלטות בגודל 150X150 סמ..-

צריך לחבר לוחות.. להקציע,ללטש,להדביק,ולצבוע.. לבנות רגלים.ולחבר.. בקיצור אתה רוצה שהנגר יבנה לך את השולחן.. וזה יעלה לך כמה אלפי שקלים..אולי כדאי שתשקול לקנות שולחן כזה..? יצא לך יותר זול..!

milch

New member
אגוז אפריקאי

עלות קוב (מטר מעוקב) 5500-6500 ש"ח + מע"מ. העץ הזה קיים בד"כ בעובי 1 אינץ' ו-2 אינץ'. אינץ' במחסני עצים מחושב לפי 0.026-0.028 מ'. עליך לקחת בחשבון את האורכים והרוחבים שזמינים במחסן העצים. הביצוע פחות או יותר כפי שאביחי תיאר וקביעתו נכונה, הנגר יבצע את העבודה ואתה תשלם אלפי שקלים. אביחי ממליץ לקנות בחנות, לפי מיטב ידיעתי בחנויות רהיטים העץ הזה לא ממש מככב. יחד עם זאת, יתכן שאני טועה.

artagel

New member
אדנים

האם אדני רכבת?אני לא מומחה אך חבר התריעה בעבר כאשר היה בידי קטע של אדן כי עץ זה מכיל חומרים לא נעימים ולכן זרקתיו ,אך בדוק שוב אצל מומחים ובבקשה תידע בפורום את התשובות לטוב ולרע.

Ron 99

New member
אדני רכבת ../images/Emo18.gif

לצורך עמידות אדני רכבת מקבלים טיפול מיוחד שזה עושה אותם רעילים.

למעלה