קניית פאלם TX מחו"ל

jalvan

New member
קניית פאלם TX מחו"ל

שלום לכולם אחרי הרבה צרות ואחרי שהפסדתי כסף על חנות מזוייפת באינטרנט http://www.fraudwatchers.org/forums/showthread.php?t=4041&highlight=quick+informatica+sl וקנית פעם שניה TX המכשיר הגיע אלי ורציתי לחלוק רשמים לטובת מי שמעוניין להזמין ישירות מהאינטרנט אז ככה: בפעם השני הזמנתי מ www.compuvest.com החנות מאוד אמינה אפשר להתקשר אליהם בלי בעיה (צריך לזכור שיש הפרש 10 שעות הם נמצאים בחוף המערבי) התשלום באמצעות כרטיס אשראי בין לאומי אני שילמתי בוזה כאל והם מתקשרים אליך לוודא את הקניה את המכשיר הם שלחו לי ב USPS רשום תוך יום ותוך ארבעה ימים הוא כבר היה בארץ (אפשר לעקוב אחרי המכשיר באתר של USPS בארץ ) כאן התחילו הבעיות המכשיר בעיקרון עובר לדואר ישראל לשירות EMS שלהם והם ממש בלגניסיטים צריך לבדוק לאיזה סניף בארץ הגיע המכשיר והם בדר"כ לא עונים באיזור ירושלים המכשיר מגיע למרכז שטנר בגבעת שאול אח"כ צריך לשחרר אותו בהתחלה הם רצו ממני מכס 40% אבל אחר אחרי בירור אצל המנהל של הסניף התברר שצריך לשלם רק מע"מ 15.5% מהסכום הכולל כלומר כולל משלוח בסיכומו של דבר יצא 240$ המכשיר(חדש לא משוחזר)+42$משלוח+42.6$ מע"מ עברית כבר הייתה לי בחינם מ penreader ככה שצריך להוסיף עוד כסף לעלות הכוללת למי שאין עברית הפאלם הגיע באריזת קרטון לא מקורית זהו לסיכום ללא העברית זה יוצא(1450 שקל) כמה מאות שקלים פחות מבארץ בכל אופן הדרך הכי טובה היא לבקש ממשהו שיביא איתו את המכשיר ואז אפשר לחסוך 80$ דולר אז שיהיה בהצלחה למי שמזמין

udifpalm

New member
הערה נוספת

למי "שבונה" על להביא מכשיר עם חבר: בכל מקום שתקנה את המכשיר תשלם כ- 8% מס קניה. במקרה הנ"ל זה כ- $20. אם יש לכם יכולת לשלוח את המכשיר בדואר לכתובת בארה"ב, שם הוא יחכה עד שהוא יאסף עבורכם, תוכלו לחסוך במצבים מסוימים את מס הקניה (/ניה באינטרנט פטורה ממס קניה אם המכשיר ישלח למדינה אחרת מהמדינה בה מצויה/רשומה החנות). אם תכנסו לאתר כמו pricegrabber וצזינו את המיקוד של כתובת המשלוח בארה"ב, תוכלו למיין את החנויות לפי המחיר הכולל הנמוך ביותר הכולל את מחיר המכשיר, מיסוי (אם יש - בהתאם למיקוד שהזנתם), ודמי המשלוח. ישנן גם כמה חברות שמקבלות משלוחים בארה"ב ושולחות לארץ. www.mustop.com www.usadderss.com www.ezbuyus.co.il במצבים מסוימים ישתלח לשלוח דרכן (למשל אם החנות הזולה ביותר לא שולחת לארץ ישירות, או אם המשלוח בארה"ב חינם).

Tamir 69

New member
קניית פאלם בחו"ל - אריזה לא מקורית

למורת שאני מניח שאין מה לעשות בנידון- מכיוון שציינת שהמוצר חדש ולא מחודש תמוה שלא קיבלת אריזה מקורית. אם המוצר חדש, אין שום סיבה שבעולם לא לקבל מוצר באריזה מקורית סגורה של פאלם - יש להם גם מדבקה שברגע שהיא נפתחה אי אפשר לסגור אותה כבר. זה הסיכון במשלוח מחו"ל וקבלתו בארץ. בכל מקרה, מקווה שתהנה מהמכשיר.

roberto3950

New member
מכשיר מחודש

מגיע הרבה פעמים באריזה לא מקורית מהיצרן בכדי שלא ימכרו אותו כחדש

jalvan

New member
המכשיר אמור להיות חדש

יש להם גם מכשיר מחודש ב 20$ פחות כמדומני בדף התיאור של המוצר כתוב במפורש שהמכשיר חדש הם שולחים לדעתי באריזה לא מקורית כדי לחסוך מקום או אולי בגלל בעיות ייצוא כ commercial sumple בכל אופן המכשיר עובד מצויין ולא ניכר בו שהוא מחודש

jalvan

New member
משלוח בתוך ארה"ב

עד כמה שאני זוכר מהתקופה שהייתי בארצות הברית אם אתה מזמין בתוך ארצות הברית באינטרנט לא לאותה מדינה בה ממוקמת החנות זה פטור ממס

כמה הערות

1. לדעתי - עדיף 8% ולא לגלות במלון שקיבלת DOA (Dead On Arrival שלמעשה אומר שהמכשיר לא עובד מהיום הראשון ואז העלויות של שליחה ותיקון והחזרה הם גבוהות הרבה יותר. אם כבר לקחת סיכון - אז לנסות למזער אותו.. 2. אני מסכים לגבי נושא האריזות. מאחר ופאלם לא מוכרת OEM אין סיכוי שמכשיר חדש לא מגיע באריזה מקורית וסגור הרמטית. jalvan - אם המכשיר עובד טוב ויש לו תעודת אחריות לשנה - מה זה משנה שהוא הוגדר מחודש?? - תתחדש
משה

למעלה