קניית פאלם

• פותח הנושא mirk
  • פורסם בתאריך

mirk

New member
קניית פאלם

אני מתלבט אם לקנות m505 או iPaq . על מה אתם ממליצים? זהו פאלם ראשון שלי ואני מחפש בעיקר אוגנייזר חזק עם תמיכה ב-APPS ו-UTILS שונים ובעצם כל מה שיש לפאלם

אני מפחד להמליץ לך על אחד מהם

כי אז אני אצור פה מלחמת אחים, בה כל אחד ימדוד את שלו ויציג את טעוניו בעד ונגד, אנסה לתת לך המלצה על קצה המזלג 1. תחליט למה את צריך את הפאלם? ספר טלפונים, יומן פגישות, אינטרנט, דואר, תמונות, משחקים, מפות ו-GPS 2. האם אתה צריך מכשיר שתומך בעברית בצורה מלאה? 3. האם אתה צריך מחשב נישא שני או משהו קטן שנכנס לכיס הקטן של החולצה? אם אתה צריך סוס עבודה רציני, לא אכפת לך לחכות קצת עד שסוף סוף תהיה תמיכה מלאה בעברית ואין לך בעיות עם גודל ומשקל של מכשיר כף יד, IPAQ זו אפשרות לא רעה אם אתה צריך משהו קטן, לפגישות, אימיילים, יומן, קצת משחקים ואפליקציות 505 נראת אפשרות עדיפה

eff7

New member
שכחת להזכיר נקודה חשובה

שלא ברור אם השואל החביב מודע אליה iPaq הוא פוקט פיסי ואינו תואם פאלם. לכן תוכנות של אחד לא ירוצו על משנהו. ולא בהכרח לכל תוכנה יש מקבילה. אח``כ יבוא ויתרעם למה Datebk4 לא עולה על ה iPaq המשוכלל :-(

אכן, עד היום לא הבנתי למה

הקווסטים המעולים של הפוקט פיסי לא עולים על ה-505 של כלנית B-) לא חשבתי שיש להזכיר דברים בסיסיים שכאלה

רק פאלם !!!

חבל על הכסף וזמן התפעול עם מכשיר מבוסס Pocket PC, ושלא נדבר על הבדלי הגודל, המשקל, זמן סוללות, וכו`... תשאל את גיל צ`פניק, הוא כבר ישכנע אותך...:)

למעלה