קניית פירזול מעבר לים (בארה"ב)

yoavliberman

New member
קניית פירזול מעבר לים (בארה"ב)

עבור פרוייקט שולחן כתיבה אותו אני בונה אני זקוק לברגי מיטה (Bed Bolts) חזקים ויפים. הברגים הללו מתהדקים ע"י מפתח מיוחד -מפליז או ארד, ואת הראש שלהם ניתן, אם רוצים, להסתיר מאחורי מדליון דקורטיבי. בחיפושי אחר ברגים שכאילו מצאתי כמה אתרים שמוכרים אותם, ואתר אחד שמוכר אותם בזול יותר. זוהי חברה מניו אינגלנד שגם מיצרת פירזול וגם מוכרת דרך האינטרנט. היום הזמנתי את הברגים (שמונה במספר + מפתח) עלות המשלוח המשוערת היא 16 דולר לדואר אויר. כשאקבל אותם אוכל לספר לפורום אם הכל היה כשורה, אך מהתרשמות ראשונית אני חושב שהחברה הזו יכולה להיות מקור טוב לפירזול, כיוון שמבחר המוצרים שלהם נכבד ומחיריהם אינם בשמיים -- כולל מחירי המשלוח לישראל. כמו חברות ממכר באינטרנט אחרות המערכת הממוחשבת שלהם אינה מספקת תחשיב עלות משלוח באופן אוטומטי. רק אחרי הCheck out אתה מקבל אימייל שמספר לך כמה הם מבקשים עבור המשלוח. בשלב זה אתה מתבקש לאשר או לבטל את העיסקה. שיטה זו מקובלת גם בחניות אינטרנט אחרות ברשת. חברות בודדות כמו (Rockler) מידעות את הלקוחות בעלויות המשלוח עוד לפני הCheck out. https://www.horton-brasses.com

yulevi

New member
האם בדקת גם בארץ

לגבי פרזול דומה ,זכור לי שראיתי באחת מחנויות הפרזול ברחוב הרצל דברים דומים

yulevi

New member
שווה לבדוק

ברח הרצל בתל אביב לא רחוק מדרור ישנה חנות פרזול שמחזיקה גם פרזולי ברזל ,בזמנו ראתי ברגים דומים רק שהקצה היה הברגה שעליו מבריגים כפתורים שונים

milch

New member
לא כזה אבל דומה

אני מצרף מפרט עם בורג ראש שטוח, יש גם בורג ראש מעוגל מעט. הנעילה עם מפתח ALLEN. ניתן לקנות בכל החנויות שמוכרות פירזול לנגרים. לגבי הזויות המחיר שלהם גבוה מאד עבור "חתיכת ברזל". אפשר לפתור את חיבור בסיס המיזרון באמצעים זולים בהרבה, אם מעץ ואם ממתכת. תודה על האתר, מחיר המישלוח עבור מה שהזמנת, אכן אטרקטיבי ביותר.

למעלה