קניית קבבים להכנה על מחבת פסים

flsh2

New member
קניית קבבים להכנה על מחבת פסים

אני איני קרניבור (לפחות לא ברמה של החברים כאן...). בשבת מתארחים אצלנו חברים ואני רוצה לנצל את המחבת פסים שלי להכנת קבבים. מכיוון שזה מצליח לא רע עם קבבים תעשייתיים, השאלה היא האם מישהו יכול להמליץ על חנויות טובות לרכישת הקבבים הללו בסביבות ר"ג גבעתיים (חנויות כשרות)?! תודה מראש.

smadidi

New member
בלאדי יש אחלה קציצות וקבבים

וזוגלובק בכול סופר לא מדהימות אבל גם לא רעות במיוחד

flsh2

New member
איפה זה "לאדי" (או "בלאדי")?

מה הכתובת/טלפון?

Godu

New member
תעשה לעצמך ולאורחים שלך טובה ענקית ותכין לבד.

אין שום סוד וזה נורא נורא פשוט. אני ממש לא תופס מעצמי מומחה אבל אני מכין לבד ועוד לא מצאתי קבבים מוכנים שמתקרבים לרמה. המתכון שלי: קונים נתח בקר טרי (חובה חובה חובה טרי, זה קריטי). אפשר למשל צלע או פלדה ומבקשים מהקצב לטחון פעם אחת גס. מבקשים מהקצב לטחון קצת שומן כבש (ליאה). קוצצים פטרוזיליה ובצל. מערבבים הכל ומוסיפים פלפל מלח ובהרט (זאת תערובת תבלינים, אפשר למצוא בכל מקום). מרטיבים קצת את הידיים ועושים קציצות\המבורגרים\קבבים. אפשר להכין מדיום או שרוף, איך שבה לך. זהו. הכי פשוט בעולם.

חנות לבשר ברמת גן..מיטב הבשר .....

החנות קימת כבר למעלה מארבעים שנה לגזיאל עוזיאל 83 .... מספקת בשר כבש לכל האטליזים הרצינים בגוש דן כולל חינאווי והקצבים מהמגזר הערבי בכפרים הרחוקים החנות כשרה למהדרין צ'י

dudi4321

Active member
רק לא לקנות עם תוספת שומן צמחי

זה מרגרינה שנמסה בטיגון או בזמן הצליה. דוקא קרה לי מחברה ידועה מעדני הטלה אאלט בשם.

פוקסי99

New member
תכין לבד וקבל סדנה

אין כמו להכין לבד וראה כמה זה פשוט את הקבבים האלו ניתן גם להכין בתנור וגם על מחבת פסים

למעלה