קניית קונדו באזור טורונטו

• פותח הנושא ozre
  • פורסם בתאריך

ozre

New member
קניית קונדו באזור טורונטו

היי חברים,
אני אחרי החלטה לקנות קונדו בקנדה, ורציתי לשמוע אם אתם יכולים לעזור בתהליך(אזור מומלץ, יועץ מס בארץ, ומתווך הגון בטורונטו).
אני מתכוון לטוס לטורונטו כדי לראות את הנכסים ובתקווה גם לבצע את המהלך של רכישת הדירה.

תודה מראש

MLK LAW

New member
איזור ומתווכים

לגבי איזור הכל תלוי במחיר שאתה מוכן להשקיע. יש הרבה מתווכים הגונים בטורונטו. על כמה מהם אנחנו יכולים להמליץ.

michaelbl

New member
אני מניח שהמטרה שלך השקעה

אתה בטוח שזאת השקעה טובה?
באיזור טורונטו בונים כמויות ענק של קונדואים כך שקשה לראות את המחיר שלהם מטפס חזק בעתיד הקרוב אם בכלל. אני לא מהתחום אבל אני גם לא חושב שהמחיר שלהם טיפס חזק בעבר הלא רחוק.
קונדו של 300 אלף דולר תוכל להשכיר במשהו כמו 1400 לחודש, כשמזה אתה תשלם דמי ניהול של 300-400 לחודש, חודש שכירות עמלה למתווך שימצא לך דיירים ובהנחה שאתה לא קונה הכל עם הון עצמי גם משכנתא (שאני לא רואה איך נותנים לך כתושב זר) ואם אתה כן קונה בהון עצמי אז קח בחשבון תשואה אהודה על ההון.
בקיצור צא מהנחה שמהשכירות לא יישאר לך כלום, לא יודע איך תנהל את ההשכרה מרחוק, עליית מחירים כנראה שכבר לא תהיה (במקרה של משבר יש יותר סיכוי לירידת מחירים כי רבים מהקונים הם משקיעים).
אם כבר נדלן עדיף צמוד קרקע בפריפריה של טורונטו, כי ההיצע של אלה הולך ומתדלדל והמחירים שם עדיין לא מאד גבוהים ועושה רושם שמי שלא יכול להרשות לעצמו בית קרוב יותר למרכז נאלץ להידחק כלפי חוץ ולכן הביקוש שם גדל.

אני מסכים ב 100 אחוז עם מיכאל, בעיקרון ההשקעה בצמודי קרקע

היא בטוחה יותר ומניבה יותר. יש למצוא במחיר של קונדו בדאון טאון צמודי קרקע בפרפיריה היותר רחוקה, שיניבו תשואה יותר טובה, מהשבחה, ממילא התשואה מהשכרה היא זניחה, ובקונדו לא בטוח שהיא קיימת וזה מאד תלוי סביבה, ובניין.
אתה מוזמן להתקשר אלי להתייעץ, אני מנהל עשרות נכסים של תושבי חוץ בטורונטו ובפרברים.

סתו אדיבי 647-292-3600

למעלה