קניית רהיטים לבית חדש

tweetym

New member
קניית רהיטים לבית חדש

למי יש המלצות על קניית רהיטים לבית חדש, כמו פינת אוכל , ארון לחדר שינה,שולחן סלון, איפה כדאי לקנות? מה דעתכם אל איקאה? תודה

שמנתולה

New member
בקשר לאיקאה

אני הייתי די מזמן (לפני שנה וחצי) והיה על הפנים... רוב המוצרים היו יקרים בטירוף וממש בלי פרופורציה לעובדה שזו הרכבה עצמית. בדרך הביתה (בצפון) לקחתי הימור ונכנסתי לאייס בגן שמואל, להפתעתי מצאתי שם מה שחיפשתי ועוד במחיר שווה! אם תקציבך לא מוגבל, איקאה זה אחלה, אם אתה לא יכול לשלם הרבה על שם, שווה לבדוק במקומות אחרים.

tweetym

New member
תודה על העצה

תקציב זה דבר מוגבל אצלי, סתם חשבתי בגלל שיש באיקאה ריכוז של דברים שאני צריכה יחסוך טיולים מיותרים

יעלי2

New member
תשובה ושאלה../images/Emo101.gif

אנחנו קנינו סלון ברחוב הרצל (אם תרצה שם ספציפי תשלח לי מסר). קנינו 3+2 באורך ארוך מהרגיל, ויצאנו במחיר של 4,000 ש"ח אחרי הנחה. זה המחיר ללפני שנתיים+ אבל אני לא יודעת אם הם העלו מחירים עקב המצב. איכות הספות מצויינת ואנחנו מרוצי מאוד. באותו ענין, אנחנו מתעתדים לעבור לבית משלנו ואני שואפת להחליף את הריפוד של הספות (לשם גיוון) בבד שכבר יש בידי. 1) אם מישהו מכיר רפד טוב? 2) מה סדר הגודל של ריפוד ספות. נ.ב. כריות הידים וכריות הגב ניתנות להסרה עם ריצ´רצ´ (אפשר לתת לתופרת)? ואז צריך לרפד רק את גוף הכורסאות והמשענת. מודה על תשובותיכם.

אישית, אני מאוד אוהבת את IKEA

היי אמרתי אחלה על איקאה. אישית אני מאוד אוהבת את הקו שלהם וגם את רוב המוצרים. את רב ריהוט הבית שלי קניצי באיקאה בחו"ל. לא יודעת האם המבחר בארץ מספק אותך. פשוט תלכי, תתרשמי, ותרשמי מחירים. אני לא קניתי את הריהוט הכי זול אך גם לא את הכי יקר ואני נורא מרוצה. גם מהמטבח. יש להם שם כמה דגמים שיש להם מן "בגד" כזה שאת יכולה לכבס או לקנות נוסף בגוון אחר. זה נורא כייף לרענן את הסלון ולא לחפש רפד כל פעם. הספות שלי בנות 5 שנים ולפני כשנה החלפתי "בגד" ב200 ש"ח לספה. נראה כמו חדש!!! איפה תמצאי רפד לכל הסלון ב-400 ש"ח??? כמו כן, הרצל הוא רעיון מצויין. מבצעים שם העתקים של רוב הריהוט המעוצב והיקר שמסתובב החנויות היוקרה. לכי גם לשם תרשמי ותתרשמי. בהצלחה

tweetym

New member
תודה על התשובות אבל באיזה עיר נמצא

רחוב הרצל?, אני מחיפה בכלל, כן כן יש עיר כזאת על המפה, בפעם האחרונה שהייתי ברחוב הרצל בחיפה לא ראיתי שם חנויות רהיטים

תל אביב - מרכז העולם?????

היי א. אמרתי בצחוק שתל אביב מרכז העולם ב. היא עיר מאוד מיוחדת ג. היא בהחלט מרכז של משהו ד. אפילו מחיפה מגיעים לקנות רהיטים ברח´ הרצל ה. מרכז העולם משתנה. - פעם פריז, פעם ברצלונה, אולי פעם יהיה תל אביב...

אתי@

New member
בניגוד לסטיגמות

ברחוב הרצל תוכל למצוא רהיטים במבחר סגנונות ומחירים, החל ברהיטים זולים, וכלה ברהיטי יוקרה... אנחנו קנינו ברחוב הרצל סלון שמחירו 5,500 ש"ח והוא נראה הרבה יותר טוב (יפה ואיכותי) מכל מיני סלונים שמוכרים בביתילי וב אי די דיזיין ובהרבה יותר כסף...

עטרה ב ט

New member
הובלות מהרצל לחיפה זה קצת בעייתי

אם את מחליטה לעבור שם, תשאלי בכל מקום כמה זה עולה להוביל לחיפה. יש מקומות שלא אכפת להם וזה אותו מחיר. ויש מקומות שפשוט מסרבים. תבדקי גם אם יש לך אופציה אחרת להוביל דברים. רחוב הרצל מגוון ואפשר למצוא שם הכל ובזול יחסית, אם כי יש שם גם רהיטי יוקרה. בהצלחה
. (אני אגב שונאת את איקאה, אבל יש להם דברים יפים
)

קסם בת 36

New member
יש מקום זול וטוב

בדרך לתחנה המרכזית החדשה (לא זוכרת את שם הרחוב) ממש על הרחוב שבאים מכיוון התחנה הישנה לחדשה יש כמה מקומות לריהיטי בית הסחורה בסדר גמור והמחירים ממש לכל כיס שם ניתן למצוא סלון ב-1200 שח´ פינת אוכל +4 כיסאות ב-800 שח ובאמת הרהיטים הם ממש באיכות טובה לא מעולה אבל בהחלט טובה זה יכל להוות פיתרון ל5-6 שנים ואחר כך לט לאט אפשר לקנות ריהוט יוקרתי יותר

asitali

New member
בקשר לרהיטים

המלצתי החמה לקניית רהיטים הוא ב"אפריבר" זוהי נגרייה שמייצרת רהיטים מאדני רכבת מסוג אפריקאי, ארז, אלוןועוד סוגי עץ ישנים עיצובים מיוחדים בהזמנה עבודה מעולה. הנגרייה נמצאת בגדרה הסתכלו באתר שלהם www.afribar.co.il

למעלה