קניית שחקנים ופורם...

Metheny

New member
קניית שחקנים ופורם...

לא הבנתי למה אנשים מחפשים שחקנים בפורם טוב כשהם קונים שחקנים. זתומרת, אם כבר, אז כדאי לקנות שחקן בפורם גרוע, כי אז המחיר שלו יהיה נמוך, והפורם זה דבר שיכול להשתנות די מהר, ככה שרק מרויחים מזה. תקנו אותי אם אני טועה (וכנראה שכן, כי רוב האנשים מעדיפים לקנות שחקנים בפורם טוב)

S 13

New member
תלוי...

אני אישית מעדיף פורום לא משהו ולהעלות לשחקן את הפורום... רק שהפורום יהיה מעל פור, פור ומטה לא מתקרב אפילו! אבל לעומת זאת יש כאלה שצריכים שחקן טוב למשחק הקרוב ואז הם צריכים אותו עם פורום טוב... אני מעדיף לקנות עם פורום ככה ככה כי הליגה שלי די קלה...

ApA1800

New member
תלוי איזה שחקן

אם זה שחקן למטרות אימון, שגם ככה לא ישתלב לך בסגל של הקבוצה וישחק רק במשחקי ידידות אז אולי אתה צודק. אם זה שחקן חיזוק, אז אתה קונה שחקן כדי שישחק ויעזור לקבוצה. לא כדי לחכות חודש עד שהוא יהיה שווה משהו. אין שום הבדל בין לקנות שחקן בלי פורם, לבין לקנות קשר בלי סטמינה מבחינתי, גם סטמינה אתה יכול לאמן אימון שניים ויהיה לך סטמינה טובה... אבל זה לוקח זמן

Metheny

New member
צודק, אבל..

כן, זה דומה... גם אני פחות שם לב לסטאמינה כשאני קונה שחקן. אבל ההבדל בכל זאת הוא שפורם לא תופס לך אימונים וסטאמינה כן...

Klinger

New member
התכוונתם כמובן לפורם ולא לפורום../images/Emo3.gif

אצלי זה הולך ככה: אם זה שחקן שאני קונה כדי שיחזק מיידית את הקבוצה הוא חייב להיות עם פורם גבוהה אם זה שחקן שאני קונה לתווך ארוך מה שנקרא, ממש לא אכפת לי מהפורם, ואם יש שני שחקנים אותו דבר רק שאחד מהם בפורם גרוע וב 50 אלף פחות אז אני אקח אותו...

למעלה