קניית תוכנה בחו"ל...???

אנמי

New member
קניית תוכנה בחו"ל...???

מה החסרון בלקנות תוכנה בחו"ל (נאמר והיא עולה 40 אחוז פחות ממכירה בארץ) ??????

flashdani21

New member
אם אתה מוצא מציאה במחיר טוב תקנה

אני לא מוצא חסרונות חוץ מהתמיכה אולי אבל אם יש רשיון חוקי זה לא אמור להיות בעיה לדעתי

מיכאל ג

New member
תלוי איזו תוכנה

הסכם הרישוי של 3ds max לא מאפשר דבר כזה - אתה חייב לקנות בארץ בה התוכנה תופעל. כן, אוטודסק הם חארות.

eldarinn

New member
../images/Emo18.gif תיקון טעות! (וחדשות טובות)

אני ממליץ לכולם לקרוא את המאמר הזה. פירוש הדבר, לבד מהעובדה שמיקרוסופט חטפה פצצה, הוא שכאשר אדם רוכש תכנה כלשהי בכל מקום בעולם (הכוונה לתכנה כדין שהתמלוגים בגינה שולמו ליצרנית בין אם בארץ או במקום אחר) הוא למעשה הבעלים החוקי של התכנה ולא ניתן לומר שהוא עובד ללא רשיון. אמנם התמיכה בארץ איננה חיבת לו דבר אבל כאמור מדובר בפסיקה תקדימית ואני ממליץ מאד לבדוק בשווקים אחרים.

אני קניתי יד שניה את ה 3DSMAX

חפש ברשת או באוטודסק ישנם אנשים שמוכרים גרסאות ישנות יותר עם הרישיון.

מיכאל ג

New member
עבדו עליך ככל הנראה

גם את זה אוטודסק אוסרים עד כמה שידוע לי. אפילו אם קנית קופסה וקיבלת רשיון, מבחינת הסכם השימוש אתה ככל הנראה משתמש בתוכנה לא חוקית. (אני אשמח לגלות שטעיתי!)

ממש לא! הרשיון הוסב על שמי - יש לי

את הרשיון המקורי וחוזה מכירה/קנייה חוקי חתום מאוטודסק. כמו העברת בעלות. גרסה 6 עם כל הדיסקים וספרות.

מיכאל ג

New member
איפה מצאת דבר כזה?

דווקא חיפשתי גרסה יד שניה לקניה, ולא מצאתי בשום מקום.

עכשיו אתם מדאיגים אותי. לפני שנתיים

בדיוק קניתי מGPM (דילר מורשה בארץ של 3D MAX) את גירסה 4.2 ב 10000 ש"ח. קיבלתי קבלה חתומה ע"י GPS, קופסה מקורית, את התוכנות והספרים. אך לא היה זכר לרישיון או מסמך כלשהו, ולשאלתי ענה המוכר שהמדבקה עם הSERIAL NUMBER שעל הקופסה כמוהו כרישיון. אתם אומרים שבעצם עבדו עלי?

אגב, זה עלה אז 10,000 מפני

שיצא כבר אז גירסה 5 או 6 במחיר המלא והמוכר אמר לי במפורש שאת גירסה 4.2 אי אפשר לשדרג, ולכן היא זולה יותר.

eldarinn

New member
זה לא משהו שבדרך כלל מפרסמים

ורוב הסיכויים שתמצא דבר כזה ממישהו שפושט רגל חו"ח או סוגר עסק מסיבות כלשהן ומעוניין למכור מה שאין לו יותר צורך בו. בדרך כלל אנשים אינם מוכרים את התכנות הישנות, כי על סמך הבעלות על הרשיון שלהן הם מקבלים הצעות שדרוג לגרסאות חדשות יותר במחירים מוזלים.

eldarinn

New member
מיכאל אתה צריך להבין משהו חשוב

אף אחד לא ממש שואל את אוטודסק. חברה לא יכולה להחליט ולכפות החלטות שנוגדות את חופש הקניין של משתמשים. כאמור היא יכולה להתנות תמיכה טכנית בהמשך אבל אין לה אפשרות למנוע רכישה ואני ממליץ לקרוא את הכתבה מעלה לפרטים נוספים. אני אישית לא משתמש בתכנות של אוטודסק אבל בפעם הבאה שאצטרך לרכוש כל תכנה שהיא, אני בהחלט מתכוון להשתמש בתקדים המשפטי כגיבוי ולעשות סקר שוק קטן.

דבר עם חברה שמייבא את התוכנה

ARAN ELECTORINC אתר הבית WWW.ARAN.TV GPM רוצים רק למכור חדשים אבל יש גרסאות ישנות שעדיין לא נמכרו.

אנמי

New member
אז מה זה אומר??

קראתי את הכתבה ואני מבין שאין כל פסול ואני לא עובר על שום חוק במידה ואני רוכש את התוכנה בחו"ל??? מה לגבי שידרוגים ??. אני אוכל לעשות אותם בארץ או רק מול אותו ספק שרכשתי ממנו??

למעלה