קניית תיק לטיול

nuki d

New member
קניית תיק לטיול

אני צריכה לקנות תיק לטיול (65 ליטר בערך) וראיתי שבחנויות כמו למטייל וריקושט המחירים לא יורדים מתחת ל-600 ש"ח בערך. רציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום בארץ (איזור המרכז) שבו אפשר לקנות תיקים קצת יותר בזול? תודה מראש :)

נכון מאוד

אוקי...ממממ... ממה נתחיל? תמיד אמרתי ואני תמיד אומר התיק הוא אחד הדברים הכי חשובים בטיול בקטע הזה אין לזלזל ואין להתפשר חשוב שהתיק יהיה מותאם לגב ושיהיה נוח לטיול אם התיק לא נוח זה הורס את כל הטיול הגב כואב, קשה ללכת עוצרים כל הזמן כדי לסדר אותו בקיצור לא נוח (במיוחד בטראקים במידה ותעשי). יש כאלו ששוקלים לקנות תיק במזרח וקיים סיכון מסוים מכיון שרמת החיקויים שם היא מאוד גבוהה וקשה להבחין בינם לבין המקור (לא לשכוח על המקור יש אחריות לכל החיים) ולכן לפי דעתי הדבר הכי כדאי לעשות זה לקנות תיק טוב בארץ אמנם הוא יעלה יותר זה נכון אבל הוא יחזיק לעוד המון שנים והכי חשוב הוא ישרוד את כל הטיול ולא יאכזב אותך. החברות הטובות שאני מכיר הן LOW ALPINE ו- Karrimor ואני מתאר לעצמי שיש עוד כמה לא פחות טובות (הכל מתסכם בסופו של דבר במחיר) תעשי סקר תבררי בכמה חנויות ואז כבר תראי. אני למשל קניתי תיק משומש בחנות בשם "לכל הרוחות" היא נמצאת בקיבוץ גבעת חיים מאוחד יש שם הכל ובזול (דוגמא קטנה: קניתי נעלי טראקים של גרמונד (נעל כזו עלתה במטייל בערך כ-750 ש"ח ) בחנות הזו אני קניתי אותה ב-400 רק כי זה היה דגם אחד ישן יותר מהדגם שהיה למטייל אותם חלקים אותה רמה רק צורה שונה...) יש שם מבחר של תיקים משומשים שנראים כמו חדשים תיק של LOW שעולה חדש כ-1200 שקל שם את תמצאי את אותו התיק ב-500 אז אוקי הוא משומש.. את מי זה מעניין? הרי גם ככה יש לך אחריות לכל החיים על התיק... מאז קניית התיק עברו 4 שנים הוא עדיין מחזיק נהדר (ושרד על הגב של חברים שלי עוד כמה טיולים למזרח ) מספר הטלפון של החנות הוא: 6368489-04 תרימי אליהם טלפון הם יגידו לך אילו תיקים יש להם עכשיו ומה המחירים שלהם... כמו כן תוכלי לקבל שם יעוץ והדרכה ואפילו הסבר איך להגיע אליהם.... שווה מאוד לקפוץ לשם שב"ש ברי (נכון זו הייתה מגילת אסתר אני יודע)

למעלה