קניית תרנגולות

flamesweet

New member
קניית תרנגולות

שלום לכולם. אני גר במושב ויש לי שטח שלא בשימוש מאחורי הבית עם מלא עשבים. לקחתי טוריה ופניתי את כל השטח, הקפתי אותו בגדר, דאגתי שיהיה שם תמיד צל ובניתי מקום שינה לתרנגולות. השאלה עכשיו, מאיפה אני משיג אותן? אני מחפש תרנגולות לביצים. אני לא מבין בנושא אני לא מחפש משהו מטורף אתם יודעים רגילות שאוכלות ומטילות ביצים. לפי מה שהבנתי המחיר נע בין 30-50 שקל לתרנגולות. אני מעוניין ב10 תרנגולות + 1 זכר. אני גרב ליד העיקר קירית מלאכי (איזור רחובות\אשדוד\אשקלון). אם מישהו מוכר או שמכיר מישהו שימכור בבקשה לעזור לי :D עוד שאלה: מה התרנגולות אכולות בדיוק? מה אני צריך לתת להם לאכול? האם אפשר להאכיל אותם בדברים חוץ מתערובת קנויה?

המלצות:

1. גדר לא מספיקה, כדאי שלמעלה תסגרי עם רשת צל (לבנה/שחורה לא משנה) 2. כנסי ליד2 וחפשי שם, יש הרבה שמוכרים. 3. חוץ מהתערובת אם התרנגולות הולכות על שטח פתוח אפילו שהוא מגודר הן יאכלו חרקים, תולעים, ואף עשבים וזרעים. מידי פעם להשקות את השטח יהיה מצויין בשבילן, וגם שאריות אוכל מהבית (אפילו בשר
וזה כל התורה

flamesweet

New member
תודה רבה!

חח דבר ראשון אני בן אבל לא נורא :) שאתה מתכוון ללמעלה, למה אתה מתכוון? כלומר נגיד יש לי רשת מטר וקצת והתקרה היא בגובה 2 מטר אז עד לתקרה לרשת ברשת צל? ולמה? תודה רבה על שאר הטיפים!

אני מתכוון שכל הכלוב יהיה סגור

למעלה ולמטה ולצדדים, התרנגולות עפות אם לא ידעתך

flamesweet

New member
חח אוקי

סבבה הבנתי אותך. הבעיה היא שחיפשתי ביד 2 ואף אחד לא מהאיזור שלי. יש לך עוד מקומות אולי שאפשר לחפש?

מצטער כמוך כמוני...

המצב קשה, לא בכל מקום יש מישהו שמוכר, צריך או סבלנות או חבר עם רכב. אחרת אין ממש אפשרות.

למעלה