קניית galexy s בחנות פרטית

noam142

New member
קניית galexy s בחנות פרטית

שלום, אני מעוניין לקנות מכשיר galexy s בחנות פרטית, המכשיר צריך לעבוד ברשת פלאפון. האם צריך לעשות התקנה מיוחדת עבור מכשיר שיעבוד ברשת פלאפון ? , האם המכשיר עובד עם כרטיס סים דור 3 רגיל ( או מיני סים כמו באייפון ) ? האם יש לכם המלצה על חנות פרטית לקניית המכשיר ? תודה מראש למגיבים ..

79 Ori

New member
אני לא מצאתי עד היום

חנות בארץ שמוכרת גלקסי שתומך בתדר 850 בדור השלישי (זה מה שצריך ע"מ שיהיה לך כיסוי מלא בכל הארץ) אם תמצא - עדכן אותי. בכל מקרה, הגלקסי S 2 יצא עכשיו ואני מאמין שמתישהו בזמן הקרוב נראה אותו בארץ. עפ"י כל האתרים שבדקתי בהם עד היום המכשיר הזה אמור לתמוך גם בתדר 850 בדור-3

da^Lord

New member
לא יודע מה זה 850HZ

אבל אני קניתי מחנות פרטית, שמתי בו סים רגיל וזהו (אני באורנג') התאמה קטנה בעזרת שיחה עם התמיכה של אורנג' והמכשיר עובד במלואו אם בפלאפון יש משהו אחר מאורנג' אני לא יודע

79 Ori

New member
זה התדר שחברת פלאפון עובדת עליו

וסלקום ואורנג' לא עובדות על התדר הזה. פלאפון עובדת גם על ה-2100 אבל בפריסה חלקית לכן ישנם אזורים בארץ ללא כיסוי

noam142

New member
פלאפון מוכרים את המכשיר..

בקטלוג מכשירים של פלאפון המכשיר מופיע, יכול להיות שהוא עובד רק על התדרים החדשים שלהם 2100 ?

79 Ori

New member
פלאפון מוכרים דגם מיוחד של המכשיר

שתומך בתדר 850 בדור 3. פרט להם לא מצאתי אף חנות שמוכרת את הדגם המיוחד הזה.

voguemaster

New member
כן, הם פשוט מכה

זאת סיבה מספיק טובה למה לא כדאי לקנות אצלם או בכלל להיות מנוי שלהם. לא יודע אם זה מכוון אבל יצא להם שאם קנית אצלם מכשיר וסיימת אפילו לשלם עליו לא יעזור לך - יש סיכוי שלא תוכל לעשות איתו כלום ברשתות של המפעילות האחרות.

79 Ori

New member
בגדול אתה צודק בכל מה שאמרת.

אבל אני מנוי שלהם דרך עסקה קיבוצית. יש לי תעריפים די טובים ובכמות שאני מדבר בחודש (ממש לא הרבה...) לא משתלם לי לעבור למפעילה אחרת כך שאין לי כל כך ברירה. אבל בקטע של מכשיר זה ממש תוקע אותי ואני מחכה כבר חצי שנה שייצא איזה מכשיר נורמלי בשוק כדי שאוכל לשדרג

הכל נכון אבל...

אני כבר שנה עם מכשיר אחר של סמסונג שיש לו רק את ה-2100 ועובד על רשת פלאפון בלי שום בעיות. כביכול, תדר ה-850 חשוב יותר לשיחות קוליות, ו-2100 לנתונים, אבל אני כמעט לא נתקלתי בבעיות קליטה כלשהן. חשוב לציין שאני רוב הזמן באזור ירושלים והמרכז - יכול להיות שבאזורים טיפה יותר מרוחקים אכן ישנה בעיה.

79 Ori

New member
סביר להניח שבאיזור היערים הגדולות

לא תהיה בעיה אבל בחוף הכרמל, לדוגמא, אני יודע שיש בעיה עם זה. אני גר בעמק יזרעאל, לא בדקתי באזור הזה את הנושא הנ"ל אז אני לא יודע להגיד אם זה בעייתי או לא. במסגרת עבודתי אני מסתובב ברוב חלקי הארץ ואני מניח שלו הייתי לוקח מכשיר שעובד רק על ה-2100 של רשת פלאפון - הייתי נתקע הרבה פעמים באזורים ללא כיסוי

79 Ori

New member
שים לב שהזכרתי את ה-S2

בתגובה הראשונה שלי לפותח השרשור. אני אכן מחכה ל-S2 ומקווה שהמחיר שלו יהיה כמו שהוא מוצג כרגע במקומות שבו ניתן לקנות אותו (בסביבות 2800 ש"ח) ולא במחיר מופקע.

79 Ori

New member
לפני כמה ימים הוא הושק

בדרום קוריאה ובאנגליה. נראה לי שאפשר להעריך שיגיע בתוך חודש לארץ. תקנו אותי אם הערכה זו היא מופרזת

alex155

New member
או במילים אחרות: מירס סינדרום.

ועוד ברוב חוצפתם עם תשלום קנסות הניתוק נדרשתי לשלם על המכשירים שכן הם משוכללים ויקרים מאוד.

אם הם נקראים משוכללים... ../images/Emo67.gif

מסויימים יותר מתאים

למעלה