קניית I9000 samsung galaxy

אביטלתל

New member
קניית I9000 samsung galaxy

שלום, אני לקוחה של סלקום ורוצה לקנות samsung galaxy אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה באזור הצפון - אזור חיפה, צ'ק פוסט, יקנעם בתודה מראש

voguemaster

New member
בפורום סלולארי ידעו לענות יותר טוב

אבל, אני מכיר מאיזור חיפה את TIK COM. הם גם מאפשרים הזמנה דרך הרשת. הזמנתי דרכם טלפון לאשתי לפני איזה שנה. למיטב זכרוני חברי פורום סלולארי ממליצים על החנות הזו ועוד איזה אחת או שתיים.

אביטלתל

New member
שאלת המשך - אביזרים למכשיר

במה כדאי להשקיע ומה מומלץ ? נרתיק מגן מסך אוזניית BT

voguemaster

New member
תלוי בצרכים, אבל

יש דברים שפשוט לא צריך. אוזניית BT - תלוי אם את משתמשת בזה. כל אחד וההעדפה שלו. מגן מסך ממש לא צריך כי יש לטלפון הזה GORILLA GLASS. מוגן בצורה טובה משריטות (בעיקר בצורה ניצבת כמו לנסות לתקוע עט במסך, לא יעבוד). נרתיק ? באופן עקרוני הוא יחסית עמיד יותר לנפילות כי הוא כולו פלסטיק אבל מי שרוצה וחשוב לו שייקח נרתיק. לדעתי זה מכער את המכשיר ברמה לא קבילה

לא מסכים איתך בנוגע למגן מסך

יצא לי לראות אנשים ששבוע עם המכשיר ויש להם שריטות. כיסויים אחוריים זה כבר לפי שיקולים אישיים יופי, עובי, משקל...

voguemaster

New member
שמע, אתה יכול גם לשרוט פלדה,אז מה ?

מגן מסך מכער את המכשיר ואת הצפיה במסך. אם על המשקפיים שלי אני שומר אז גם על הסלולרי שלי אני שומר. ושוב, הכל יחסי כמובן. גם למשקפיים וגם לטלפון יש זכוכית אנטי שריטות כך שגם לשמור עליהם זה לא כזה קשה
.

white star

New member
../images/Emo54.gif תלוי איזה מגן מסך

מגן איכותי שקוף מסיליקון לא מכער אותו כל כך

white star

New member
../images/Emo54.gif ראשית כל, לקנות לא בארץ

המחירים בארץ מטורפים לציוד נלווה. כל המוצרים האלה, שמוכרים בלי בושה במחירים של 60 שקל וצפונה (תלוי מה ובאיזה איכות) את יכולה למצוא בEBAY בהרבה יותר זול. מצאתי שם קונים מומלצים (שבדרך כלל יותר יקרים) ברבע או שליש מחיר מאשר בארץ, כולל משלוח. בנוגע לחנות, זה הרבה עניין של מזל ולהתסכל על ביקורות על אותה חנות באינטרנט. בדרך הזאת אני בחרתי בחנות והם היו סבבה, לא שהייתי צריך אותם מעבר לקניה

ערן Peled

New member
../images/Emo41.gif רכישת אביזרים ../images/Emo41.gif

למי שעדיין אינו מכיר אז בבקשה...
אפילו חלקי חילוף וכלי עבודה אה כו, המישלוחה חינם. (עכשיו הם בראש השנה הסיני אז יש קצת בלגן בדואר שלהם, אבל זה זמני)

white star

New member
../images/Emo54.gif המנוע חיפוש שלהם נוראי

חיפשתי אביזרים למכשיר שלי (htc legend או בשם קוד שלו g6) וזה נתן לי תוצאות מאוד כלליות על HTC

למעלה